vineri, 13 martie 2020

Eu și bucătăria.... No chance !!!

   Când m-am mutat la casa mea, eram încă necoaptă, credeam că totul va fi lapte și miere și că voi fi o gospodină desăvârșită.  Ei bine nimic mai greșit,  prima tentativă de a face mâncare,  a declanșat alarma. A doua oară am vrut să fac o tocăniță ca a bunicii cu legume și multă verdeață. Hmmm nasol moment, m-am trezit cu EL l-a ușă și m-a întrebat dacă am nevoie de ajutor. Doamne ce rușine,  simțeam că intru în pământ , dar ușor ușor,  cumva acea situație ne-a apropiat.

  Zilele au trecut, iar eu încercam să-mi conturez stilul în bucătărie,  căci ceștile de la mama îmi erau dragi, dar voiam ceva al meu. Voiam ceva frumos, să mă definească, să aibe flori să-mi însenineze zilele. Așa că m-am pus pe căutat prin magazine, diverse siteuri și în cele din urmă am găsit ceva ce mi-a oprit răsuflarea.

   Când am dat click pe Dajar , am zis gata sunt în raiul ustensilelor de bucătărie, nu știam de unde să încep.
 


  Neavând experiență prea mare, am ales timid un model de farfurii, apoi m-am uitat la tacâmuri. Îmi place să am mereu prieteni la mine, să stăm la masă, să ne bucurăm de o mâncare bună, de un pahar de vin bun. Și cum drumurile ni s-au intersectat,  l-am invitat și pe EL la prânz. Mda am vrut să mă laud cu o rețetă,  însă ghiciți ce? Nu am avut nici o șansă să-l surprind, este BUCĂTAR!!! Vă vine să credeți, ce șanse aveam să dau peste un bucătar?  Ei bine,  cum eu nu sunt un AS în ale bucătăriei,  a rămas că următoarea masă va fi la el. Nu am refuzat, ba pot spune că abia așteptam să luăm masa, căci îmi plăcea mult de el.
   Cina a fost de vis, doar că o mică paranteză,  nu știam că bucătarii sunt dezordonați. Dacă la mine totul era la dungă,  la el nu, dacă eu cumpărasem totul să fie la set și să se potrivească, ei bine la el nu. Țigăi diferite, oale mari și mici, Doamneee mă pierdeam.După mai multe luni de întâlniri,  ne-am decis să ne mutăm împreună, așa că i-am propus să stăm la mine.  I-am promis că pentru liniștea lui, intru pe Dajar și dau comandă de un set de oale, de absolut tot ce  e nevoie.


Și pentru că l-am liniștit,  trebuia să  iau ceva drăguț pentru noi doi. Ceva să ne coloreze diminețile și să ne aducă zâmbetul pe buze.  


Ce spuneți,  vă place? Eu le adooor, și dimineața îmi aduc zâmbetul pe buze.  Dacă și vouă vă plac, fuguța un click pe site, sunt sigură că veți găsi ceva frumos și potrivit pe gustul vostru.


Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

Un comentariu:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...