luni, 16 martie 2020

Nu am timp !

   Zilnic auzim în jur oameni care se plâng că nu au timp, sau că nu au avut timp să facă anumite lucruri. Nu știu câți dintre noi s-au oprit măcar preț de o clipă și să facă ceva pentru ei.
   Ei bine de când s-a declanșat toată nebunia cu Coronavirusul, am mai mult timp pentru mine. Aș putea spune că mi-am adus aminte cam de toate jocurile copilăriei alături de fetița mea. În una din seri l-am surprins pe soțul meu că butona tableta, mă gândeam că iar caută filme. Însă am descoperit că el căuta scaune gaming , interesant chiar eram curioasă la ce-i va folosi. Zărisem pe site-ul respectiv și boxe, și  chiar mi-ar fi plăcut dar am zis că mai târziu.    Îmi propusesem ca în weekend să mă relaxez și să îmi creez oaza mea spa.  Așa că mi-am pregătit camera, mi-am aranjat totul pentru un moment de relaxare întocmai ca la spa.
  Și ca totul să fie perfect soțul meu m-a surprins cu o pereche de Boxe Spacer. Da aceste boxe au întregit oaza mea de relaxare, și m-am simțit extrem de bine. Pentru prima oară după ceva timp mi-am oferit timp mie.


Parfumul aromaterapiei se împletea perfect  cu melodiile de relaxare. Mi-am eliberat mintea și pentru câteva momente am uitat de stresul cotidian. 
Poate tehnologia nu e chiar cel mai bun prieten,  sau poate ca să ne fie prieten trebuie să învățăm să apreciem lucrurile simple din viața noastră.  Tehnologia poate să ne ușureze viața foarte bine, însă trebuie folosită în scopuri bune. 
Eu sunt pro tehnologie și noutăți , mai ales că toate ne ușurează calea spre viitor.
Voi cum vă ocupați timpul? În materie de tehnologie ce folosiți pentru a trece timpul mai frumos? 


Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

Un comentariu:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...