sâmbătă, 7 martie 2020

Terapie sau Decor Influencer ?

    Nu știu dacă-ți mai aduci aminte ziua în care ai ales să pleci, sau modul în care ai ales să ștergi tot. Eu da, mi-aduc aminte ca și când ar fi fost ieri, în ciuda celor 13 ani ce au trecut. Aveam inima făcută bucăți,  mintea răvășită și mă încuiasem în casă. Lăsasem proiectele deoparte, răspunsurile mailurilor în așteptare le-am lăsat pe altădată.  Eram doar o fantomă a ceea ce eram cândva,  până mi-am zis că e timpul să mă trezesc la viață.
  Mă întrebai cum am ajuns să decorez bucătării , mai exact să dau viață bucătăriilor, să ajut oamenii să-și iubească bucătăriile? Toată durerea, suferința dar și pasiunea le-am împletit, și cu ajutorul lor am creeat ceea ce azi îmi este terapie, job sau hobby.
  Am ajutoare de top, nu mă-ncurc  cu te miri ce nimic, îmi plac lucrurile făcute cu bun gust. Dar cred că ai observat acest lucru, simplitatea, eleganța și elementele rafinate fac diferența între ceva comun și ceva de bun gust.

Bateria Franke ah da cea din crom alb, ai văzut ce contrast creează cu sticla neagră? Puritatea împletită cu întunericul misterios, clasica dar mereu elegantă,combinația de alb-negru. 



Ți-aduci aminte mirosul croisantelor proaspăt scoase din cuptor? Știu,  știu le adorai,  nici nu deschideai ochii bine și erai în bucătărie, cu părul ciufulit și cu zâmbetul de copil inocent. Sper să-ți placă cuptorul Franke, este o piesă senzațională tot din gama Crystal, brevetat cu un sistem ușor de demontare. Vei vedea că pe lângă acest sistem, calitatea își spune cuvântul, suprapunerea mai multor geamuri termoflexive creează o barieră termică. Totul pentru bunăstarea și confortul clientului, așa că aleg tot ce e mai bun. 



Cred că te-am convins, nu? Știu că te va uimi imaginea de ansamblu, atunci când vei privi bucătăria vei ști că am lăsat o fărâmă din pasiunea mea, din sufletul meu acolo. 
Nu, nu vreau să mai stau preț de o cafea, nu vreau să te mai văd, căci aș redeschide răni vechi, și nu -mi doresc să mă dau peste cap. 
Așa că rămâi cu bine dragul meu TRECUT,  bucură-te de noua bucătărie. Eu am plecat spre viitor unde mă așteaptă oameni noi și noi aventuri. 

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

6 comentarii:

  1. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. todo gracias al Dr. Ayo por traerme a mi esposo de regreso, hemos estado juntos durante 4 años, vivimos o viață fericită și nostru amor este foarte dulce, dar un zi mi-a spus un veritabil prieten care a vrut casa și niciodată nu a sunat . conmigo y él está muy enojado, así que hago todo lo posible para no saber cuál es el problema, pero él nunca quiere que me acerque a él, así que estaba muy preocupado por él, sin darme cuenta de que estaba teniendo una aventura con otra femeie. , dejó de cuidarme bien y nunca más volvió a pensar en mí y mi vida nunca más recordó lo mismo. Un día când a fost lecând adevărul în Internet, am găsit cu Dr. Ayo, cine a ajutat la oamenii să recupereze amor și să-mi dau un contact de contact și să-mi răspund și să-mi explic problemă și să spun că nu mă preocupă nada que mi esposo volvería a mí y me hizo un hechizo de amor y después de 3 días mi esposo me llama y discúlpame para que lo perdone que nunca más volverá a cometer ese error y lo perdono estamos viviendo un ja ppy vida de nuevo como uno . Todo gracias a la Dra. Ayo por hacerme fericit de nou în viață. si se enfrenta a algún problema in la vida. poate trimite un WhatsAPP la +2347055691377 O ​​Correo electronic: drayo47373@gmail.com. te hará sentir happy de nuevo.

    RăspundețiȘtergere
  4. Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce soțul meu se va întoarce la mine. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe Dr. DAWN, marele vrăjitor specializat în restabilirea relațiilor sau căsătorii rupte, tratamentul infertilității sau a oricărei forme de boală și avorturi spontane, Numele meu este Patricia Albany, Din New York City, SUA și Sunt aici pe acest site pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută Pentru că nu m-am gândit niciodată că-mi voi recupera soțul după ce m-a părăsit timp de peste un an, dacă nu de dragul Dr. DAWN care m-a ajutat, aș face să nu fii aici astăzi. De aceea nu voi părăsi acest site fără a renunța la datele de contact ale Dr. DAWN. Contactați Dr. DAWN, pentru a vă restabili căsnicia sau relațiile rupte, Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  5. Buna ziua, Christina Schurlz si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...