sâmbătă, 7 martie 2020

Terapie sau Decor Influencer ?

    Nu știu dacă-ți mai aduci aminte ziua în care ai ales să pleci, sau modul în care ai ales să ștergi tot. Eu da, mi-aduc aminte ca și când ar fi fost ieri, în ciuda celor 13 ani ce au trecut. Aveam inima făcută bucăți,  mintea răvășită și mă încuiasem în casă. Lăsasem proiectele deoparte, răspunsurile mailurilor în așteptare le-am lăsat pe altădată.  Eram doar o fantomă a ceea ce eram cândva,  până mi-am zis că e timpul să mă trezesc la viață.
  Mă întrebai cum am ajuns să decorez bucătării , mai exact să dau viață bucătăriilor, să ajut oamenii să-și iubească bucătăriile? Toată durerea, suferința dar și pasiunea le-am împletit, și cu ajutorul lor am creeat ceea ce azi îmi este terapie, job sau hobby.
  Am ajutoare de top, nu mă-ncurc  cu te miri ce nimic, îmi plac lucrurile făcute cu bun gust. Dar cred că ai observat acest lucru, simplitatea, eleganța și elementele rafinate fac diferența între ceva comun și ceva de bun gust.

Bateria Franke ah da cea din crom alb, ai văzut ce contrast creează cu sticla neagră? Puritatea împletită cu întunericul misterios, clasica dar mereu elegantă,combinația de alb-negru. Ți-aduci aminte mirosul croisantelor proaspăt scoase din cuptor? Știu,  știu le adorai,  nici nu deschideai ochii bine și erai în bucătărie, cu părul ciufulit și cu zâmbetul de copil inocent. Sper să-ți placă cuptorul Franke, este o piesă senzațională tot din gama Crystal, brevetat cu un sistem ușor de demontare. Vei vedea că pe lângă acest sistem, calitatea își spune cuvântul, suprapunerea mai multor geamuri termoflexive creează o barieră termică. Totul pentru bunăstarea și confortul clientului, așa că aleg tot ce e mai bun. Cred că te-am convins, nu? Știu că te va uimi imaginea de ansamblu, atunci când vei privi bucătăria vei ști că am lăsat o fărâmă din pasiunea mea, din sufletul meu acolo. 
Nu, nu vreau să mai stau preț de o cafea, nu vreau să te mai văd, căci aș redeschide răni vechi, și nu -mi doresc să mă dau peste cap. 
Așa că rămâi cu bine dragul meu TRECUT,  bucură-te de noua bucătărie. Eu am plecat spre viitor unde mă așteaptă oameni noi și noi aventuri. 

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

Un comentariu:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...