miercuri, 4 septembrie 2019

Vine toamna bine-mi pare, SuperBlog în cale-mi răsare!

   Hello hello everyone, știu că am lipsit de la ultimele 2 ediții SuperBlog, însă mi-am făcut curaj și mă avânt iar în vâltoarea articolelor cu deadline.


  Am zis să iau o pauză căci am avut unele nemulțumiri legate și de mine dar și de anumite chestii. Mă înscriu cu speranța că voi putea onora toate articolele și că mă voi afla la sfârșit în clasament pe o poziție bună.
 Mă voi bucura să îi revăd pe Claudia, Albert, dar și superblogerii competitori, cu unii mă voi revedea, cu alții abia voi face cunoștință.
Una peste alta ard de nerăbdare să tastez, dar totodată am și emoții.Pupici cu sclipici și parfumați dragilor, ne vedem la start.

sâmbătă, 1 iunie 2019

~ Copilărie- Dulce nostalgie ~

         Copilărie dulce copilărie unde ai dispărut prin cotloanele timpului? Aș da orice să mai pot întoarce timpul și să mai fiu copil. Să mai pot alerga pe ulița copilăriei, să intru pe poartă și bunica să mă aștepte cu brânzoaice sau cu mâncărică de cartofi. De câțiva ani buni, mai exact de 15 ani, eu nu mai serbez 1 iunie, o serbez în avans sau după ce trece această zi. Bunica mea s-a stins din viață pe 1 iunie la ora 9 seara, iar eu nu am fost lângă ea, așa cum ea a fost lângă mine când eram mică. A murit în somn, se spune că doar oamenii blânzi și buni la suflet au parte de o moarte ușoară. Nu știu dacă așa o fi, însă știu că am avut cea mai bună,  blândă și blajină bunică.  A crescut 5 fete și s-a ingrijit de nepoți, îi eram dragi toți,  dar cu mine și fratele meu a avut o legătură specială. Poate pentru că mergeam doar în vacanțe, iar când venea vremea să plecăm plângeam și noi plângeau și ei. Cât stăteam la țară ne făcea bunica de toate, pâinea la cuptorul de pământ era unică,  poalele-n brâu erau divine, gogoșile pudrate cu zahăr le luam și le împărțeam cu copiii in drum. Bunicii materni au fost icoanele copilăriei mele, i-am adorat și aș fi dat orice să mai fi trăit. Momentele petrecute alături de ei, acum doar le mai visez cu ochii deschiși sau închiși  .... nici măcar acasă nu mă pot duce unde am copilărit,  căci casa s-a vândut.  Da vânzarea casei a fost cel mai dureros lucru, pentru că nu am putut să o cumpăr, aș fi facut orice să o pot păstra dar nu a fost să fie. Dupa ce a murit si bunicul în 2009 câțiva ani nu am călcat la Galați,  nu am putut efectiv nu suportam, nu mă împăcasem cu ideea că nu voi mai merge acasă la țară. Pe bunica o găseam în poartă mereu, ne aștepta și o lăsăm în poartă cu ochii în lacrimi când plecam. Ea m-a învățat să mă rog, să mă închin,  să-l port pe Dumnezeu în suflet și să cred în El. Dormeam cu ea în odăiță și mă mângâia pe păr și-mi spunea "fata lu' bunica fată frumoasă și ochioasă". Ultima oară când am fost acasă și era in viață, nu se simțea bine, iar la plecare ne-a îmbrățișat cu un așa dor și tristețe și ne-a spus: " Mamă voi plecați,  dar eu nu știu dacă mai apuc primavara." I-am zis să stea liniștită că venim la vară în vacanță, a trecut de primăvară, însă pe 1 iunie seara am primit vestea. Prețuiți-vă bunicii, mai ales pe cei ce vă cresc și vă oferă tot ce au mai bun. Eu aș  da orice să îi mai am aproape și să mă bucur de ei și să  le aud vocea să le simt mângâierea.
     Pe bunica o chema Maria, dar toți oamenii și toți copiii pe uliță îi spuneau "mama Măriuca " , pe fiica mea o cheamă Maria, în amintirea bunicii mele. Ea este Măriuca mea, când mă uit la fiica mea, o văd oarecum pe bunica. Are trăsături apropiate de ale bunicii mele, ochii, sprâncenele,  dar cel mai mult are blândețea, căldura și dragostea. Singura mea alinare este că îi vizitez o data pe an, vara la cimitir, atunci plâng și mă răcoresc, și totodată mă încarc cu energie și putere.
Ei au fost pentru mine tot, și s-au dus, bunica s-a stins pe 1 iunie, bunicul pe 1 martie, pentru mine aceste zile sunt negre, triste.La mulți ani vouă de pretutindeni de ziua copilului, pentru că în adâncul sufletului toți avem o părticică păstrată pentru copilărie.  La mulți ani copiilor voștri,  să fie sănătoși,  bucuroși,  voioși și duceți-i la bunici la țară să se bucure de ei și de viața la țară.  Antonia abia așteaptă să vină vara să meargă la țară la Bârlad la părinții mei și la Galați la mătușile mele, surorile mamei. Nu le spune mătușa, nu folosim apelativul acesta, noi folosim " mama Aurica, mama Olga, mama Tudorița și mama Nela". Așa am fost crescuți,  așa am crescut-o și pe Antonia, cu dragoste de sat, de vatra strămoșească,  cu drag de tradiții.
 La mulți ani vouă tuturor copiilor de 1Iunie!!!  🎉

vineri, 24 mai 2019

~ Nomasvello-Clean Skin, Healthy Skin ~

     Hello beauties, zilele trecute vă povesteam despre Nomasvello  și despre experiența avută alături de ei.  Am mai avut experiențe cu alte saloane, însă cei de la Nomasvello sunt parcă din altă dimensiune. De la manager și până la angajate totul este la superlativ. Să fii manager este un lucru, însă să ai habar despre absolut tot ce implică jobul tău și mai mult decât atât se numește dăruire și implicare. Am avut plăcerea să discut cu managerul și să pun întrebări despre Nomasvello, despre angajate și de ce a ales această franciză. Managerul este un domn, atât vă voi spune, nu este o doamnă cum toată lumea ar presupune cred. A mai lucrat în domeniu așa că știa ce presupune această franciză și știa și ce așteptări să aibă.  Încă de la primele vorbe rostite de dumnealui se simte implicarea și interesul, atât pentru clienți cât și pentru angajate.  Și ca totul să fie făcut așa cum trebuie, a participat la traininguri și conferințe,  a aprofundat anumite lucruri, iar acest aspect l-a ajutat să obțină rezultate pozitive într-un timp destul de mic. Totodată angajatele și ele au parte de pregătire specifică,  traninguri și la final un examen riguros, abia apoi vor putea să aplice ceea ce au învățat.  Așa că după astfel de informații am pășit cu încredere pentru a vedea cum se prezintă tenul meu la 31 de ani. Mihaela este una dintre fetele ce lucrează la Nomasvello,  este o fată cu foarte mult bun simț, amabilă, cu zâmbetul pe buze. Este gata oricând să ofere răspunsuri la toate întrebările,  și foarte atentă să aibă clienta parte de tot confortul.


Revenind la mine și tenul, împreună cu Mihaela am facut diagnoza tenului meu, și am decis să facem un tratament Proskin. Acest tratament este indicat oricărui tip de piele, acționează blând,  elimină punctele negre, sebumul. Este eficient și acest lucru se vede și se simte de la prima ședință, îndepărtează impuritățile, urmele de acnee. Acționează și efectuează o curățare a tenului cu ultrasunete și energie galvanică. Această mică ședință este un pas important către o piele sănătoasă,  iar noi femeile știm că după 30 ani, trebuie să acordăm o atenție sporită detaliilor. Ce mi-a plăcut foarte mult că pe lângă aspectul îngrijirii pielii, nu doare, nu pișcă, nu apar iritații gen tenul roșu de după tratament.  Si mai mult de atât acest tratament este și relaxant, practic te ridici alt om și te simți minunat.
M-am simțit minunat de bine, iar Mihaela are mâini de aur, mă simțeam așa de relaxată.  Bineînteles voi continua cu atenția asupra tenului meu, dar și grija pentru corpul meu. Așa cum este scris și pe broșurică o piele curată este o piele sănătoasă.  Voi dragile mele cum vă îngrijiți tenul și pielea ? La ce tratamente sau trucuri apelați? Aștept răspunsurile voastre aici pe blogg la finalul articolului.  

Ne citim la următorul articol, pupici colorați și parfumați.  


duminică, 19 mai 2019

~ Lansarea magazinului Kik ~

Hello beauties, pe 8 mai am fost invitată la lansarea noului magazin Kik în  Constanța.  Coincidență sau nu s-a suprapus cu ziua fetiței mele, însă nu a fost nici o problemă căci am onorat invitația.


Am fost întâmpinate frumos, cu șampanie pentru noi adulții și apă pentru copii, au avut un candy bar delicios.  Totul a fost gândit în detaliu, un aspect care a contat foarte mult. M-am întâlnit și cu alte bloggerițe,  dar și cu câteva cunoștințe, cu care mi-a făcut plăcere să schimb impresii.  Magazinul este situat în incinta mallului Tomis Mall, la etajul 1, este împărțit în două categorii și foarte ușor de vizionat. Raportul calitate - preț este unul avantajos, și credeți-mă că au produse pentru decor ce m-au încântat,  și chiar produse de beauty.
Mi-au plăcut foarte multe chestiuțe drăguțe, de altfel m-am întors în urmă cu câteva zile și am cumpărat câte ceva.  De altfel premiul fanul lunii, va conține și câteva obiecte din magazinul Kik. 
Una peste alta magazinul îmi place,  o să îl vizitez cu drag ori de câte ori am ocazia. Voi ce părere aveți despre acest magazin, v-ar prinde bine unul în  orașul vostru? Aștept comentariile voastre la finalul articolului. Ne citim la următorul articol, vă trimit pupici parfumați și colorați.  sâmbătă, 11 mai 2019

~ Nomasvello - o oază de răsfăț ~

      Hello beauties, știu că am lipsit un picuț, însă am avut o super săptămână plină. Ceva teste, câteva cursuri și tot așa,  plus că am alergat după cadoul Buburuzei, miercuri a împlinit 9ani. Pentru că știam că voi avea o săptămână încărcată,  luni mi-am rezervat o oră mie, doar pentru mine. Am petrecut putin timp in noul salon Nomasvello Constanța Cora, auzisem numai cuvinte de laudă și automat devenisem curioasă.  În urmă cu aproximativ 2 ani am avut o experiență neplăcută la un alt salon, încercasem epilarea definitivă la axilă, și credeți-mă a fost horror. Parcă cineva ma electrocutase, 1 săptămână și un pic nu am putut misca brațele, eram un fel de zombie.


Așa că întâi de toate, când am ajuns i-am explicat fetei care de altfel mă aștepta cu zâmbetul pe buze, că nu vreau să simt durere. Efectiv pot spune că am rămas cu sechele, de aceea domnișoara s-a purtat exemplar și mi-a raspuns la orice întrebare, a avut răbdare cu mine. Eu am ales de data aceasta zona inghinală pentru a mă epila, urmează să vină vara și m-am gândit că e bine să fii pregătită din timp. Cred că toate doamnele și domnișoarele își doresc să arate impecabil la plajă vara, așa că această tehnologie vine în ajutorul nostru. Nu îi laud degeaba, m-am documentat bine înainte și au aparatură și tehnologie de ultima modă.


                                  sursa foto GoogleAșa că dacă am pășit prima oară cu emoții,  a doua oară va fi cu încredere și o stare de bine. Imediat cum pășești in salon, vei simți un parfum plăcut ce te va relaxa, culorile și curățenia îți vor accentua senzația de confort iar fetele vor avea grijă să ai parte de cele mai bune servicii.


Mi-am propus să revin, așa că săptămâna viitoare îmi voi face o nouă programare, până la vară voi avea o piele catifelată fara cicatrici, iritații sau cine știe alte probleme.
Voi ce metode de epilare folosiți dragile mele? Eu am folosit până acum aparatul de ras, ceara și metoda de epilare definitivă a celor de la Nomasvello. Sincer cea mai nedureroasă a fost cea de la Nomasvello, fără iritații,  arsuri sau acele mici bubițe. Ceara e dureroasă,  credeți-mă mai ales in zonele sensibile,  de aceea am căutat o metodă care să nu doară,  și iată  că am gasit-o.
Aștept răspunsurile voastre la acest articol in secțiunea comentarii.

Ne citim la următorul articol, până atunci vă trimit pupici colorați și parfumați.


marți, 16 aprilie 2019

~ Tatuajele pro sau contra ? ~

     Hey dragilor după cum v-am promis vă voi povesti experiența primului meu tatuaj. Cred că noțiunea de tatuaj am intâlnit-o pe la 14-15 ani, fratele mai mare al unui prieten avea tatuaje faine rău. Nu știu de ce dar mă atrăgeau, mi se păreau o formă profundă si liberă totodată pentru a-ti exprima sentimentele. Ușor,  ușor  am început să îmi doresc să am și eu tatuaje, însă ai mei părinți nu prea erau pro acestei ideii, și sincer și eu aveam oarece rețineri.  Cunoștințe din jurul meu, povesteau că la bătrânețe o să arăt horror, sau că dacă acum mi se pare cool un tatuaj, mai târziu mi se va părea urât.  Așa că am amânat aceasta experiență, dar gândurile mele au rămas la tatuaje. Când vedeam oameni tatuați îi admiram, însă eu imi doream ceva simbolic si nu prea mare.
    Din punctul meu de vedere tatuajele ar trebui sa ne reprezinte și nu neapărat să fie la vedere, acum depinde de fiecare. Eu pot spune că am fost norocoasă, altfel nu cred că reușeam să îmi fac primul tatuaj. Pe profilul meu personal, mă mai înscriu la concursuri pe facebook, și  dintr-un concurs in altul am ajuns la un concurs ce avea ca premiu evident tatuaj. Înainte să mă înscriu,  am inspectat pagina, apoi am vazut dacă are recenzii bune. Ce credeti, una din fostele mele colege de liceu, îsi făcuse tatuaj la această fată . Așa  ca m-am înscris,  am zis ce o fi o fi. Iar în ziua extragerii mi-aduc aminte că prietena mea Alexandra mi-a dat tagg să mă anunte că am câștigat. Asa că mi-am făcut curaj și am mers împreună cu ea si cu Antonia fetița mea, să îmi fac tatuajul. Cum a fost? A fost super, urmeaza sa repet experiența, Colina este o super fată  cu o mega experiență  și  o pasiune pentru desen.


Primul tatuaj am ales o ancoră,  de ce, pentru că tata a fost navigator mai bine de 20 ani, fratele meu este navigator, soțul lucrează in Marina Militară. Iar inițialele semnifica " G "de la soțul meu George, si " A "de la fetița mea Antonia, totodata "G" și de la tata Gheorghe si fratele George. Va mai urma un " E " de la Ecaterina, asa o cheama pe mama si de la numele prietenei mele Eugenia. Ei sunt ancorele mele în această viață,  ei au fost singurii alături de mine în cele mai rele dar și cele mai bune momente.Așa arată rezultatul final, mie una imi place mult, e parte din mine. Voi ce părere aveți despre tatuaje? Aștept părerile voastre pro și contra, nu mă voi supăra, ba din contră voi aprecia sinceritate.
Vă pup dragilor ne citim, la următorul articol, nu uitați pe 15 mai premiem cel mai activ cititor.

Kisses and hugs


duminică, 14 aprilie 2019

~ Unique ~

    Hey dragile mele, ce faceti, eu am avut o săptămână nu prea bună. Dacă primele 2 zile au fost super, restul le-am petrecut in pat alături de nelipsitele pastile.  Dar să sperăm că ușor, ușor îmi revin și lucrurile intra în ritm normal. Până una alta, vreau să vă povestesc cum a fost la lansarea noului meniu in cadrul Unique Restaurant. Aș putea spune că ne-am bucurat de o experiență americană în Dobrogea, totul a fost pregătit cu atenție iar decorul m-a cucerit. Până și soțului meu i-au atras atenția micile detalii puse la punct, iar pentru acest lucru cred că ar trebui sa o felicitam pe Loredana Butnaru. 
Un mare plus pentru aceasta locație este locul de joacă destinat copiilor, un colț de fericire aș putea spune. Au trambulină,  tobogan, jocuri interactive dar cel mai important este că in acest loc de joacă apar si supereroi. Da, da supereroi ce se întrec în a-i distra cât mai tare pe copii.
Meniul vă pot spune că este altceva decât ce găsim in oras, sosuri dulci-acrisoare, sosuri barbeque, toate alături de aripioare, coaste. Salate sunt si ele foarte gustoase, dar scoicile, uh scoicile sunt "le piece du resistance".  Iar ca totul să fie ca la carte, desertul este magnific, de departe "popcorn brownie" a fost preferatul Antoniei. Și știm cu toții în fața desertului, copii sunt cei mai sinceri. Eu pot spune că la urmatoarea vizită voi opta pentru o limonadă si o portie de pancakes.
Aaa și să nu uit pentru cei ce vor să îsi imortalizeze momentele plăcute petrecute în compania celor dragi, restaurantul are si un " instagram corner . Adică cu un superb decor, unde cu siguranță veți avea cele mai frumoase poze. Ce este minunat la acest panou, pai simplul fapt ca la fiecare 3 luni se schimba decorul lui.Așa cum spuneam detaliile fac diferența, și cum eu ador cafeaua, vă pot spune că am savurat o cafea bună. Aromată, un gust bun rafinat si bineinteles că o astfel de cafea, iti poate insenina ziua.


Si dacă încă vă gândiți dacă să faceți o vizită sau nu, vă mai las cateva poze să vă convingeți.


Nu uitați vă aștept cu comentarii și păreri la acest articol cât și la următoarele articole. Un follow pe insta, un like la pagină si părerile voastre îmi sunt de mare ajutor.

                    Kisses and hugs

Vine toamna bine-mi pare, SuperBlog în cale-mi răsare!

   Hello hello everyone, știu că am lipsit de la ultimele 2 ediții SuperBlog, însă mi-am făcut curaj și mă avânt iar în vâltoarea articolelo...