joi, 30 ianuarie 2020

Te iubesc ... o declarație de dragoste simplă, elegantă și sinceră!

   Luna iubirii își face simțită prezența ușor,  ușor,  parfum de dragoste plutește în aer. Dragostea o celebrăm zi de zi alături de persona iubită , dar parcă februarie are frumusețea lui.
  Cum ne putem surprinde jumatatea în cel mai frumos mod? Cei de la AENEAS.Collection, vin cu o propunere pentru noi, și pot spune că ideea lor este absolut ingenioasă.


Cum ar fi să poți spune persoanei iubite, jumătății tale " Te iubesc " în 100 limbi străine? Știu,  sună fantastic de bine și de surprinzător. Bijuteriile celor de la AENEAS.Collection sunt unice și vin în ajutorul nostru. 

Acest model de brățară sunt sigură că va surprinde jumătățile masculine. Negru clasic, elegant și totodată romantic căci dacă se vor uita în interiorul pietrei de pe brățară vor vedea cea mai sinceră declarație de dragoste "Te Iubesc".
Pornind de la această profundă, sinceră și sublimă declarație,  doamnele și domnișoarele vor fi mai mult decât încântate de această nouă colecție.  

Eleganța este cuvântul potrivit pentru aceste bijuterii, eu sunt încântată de această colecție și o recomand cu mare drag. Mai ales dacă vreți să vă surprindeți jumatatea, și să-i faceți un cadou deosebit, o amintire prețioasă.  


Colierul Venus și brățara Afrodita le-am ales pe Rose Gold, mi s-au părut potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților. Sunt elegante, rafinate și speciale, căci nu orice bijuterie poartă cel mai simplu, sincer și romantic " Te Iubesc ".   1. Voi ce surprize pregătiți pentru Valentine's Day ? Dar pentru Dragobete? Eu personal le celebrez pe ambele, îmi place să-mi surprind soțul cu mici declarații! De aceea am ales să-l surprind cu brățara Troya. Dați o fuguță pe site și veți vedea că au și reduceri, sunt sigură că veți găsi bijuteria potrivită. 

duminică, 29 decembrie 2019

Secret Santa

   Pe la începutul lunii decembrie stând de vorbă la telefon cu prietenul meu Dragoș,  ne-am pus de acord să organizăm Secret Santa.  Totul a fost făcut la foc automat,  căci timpul ne presa aveam la dispoziție doar două săptămâni și câteva zile.
   Dar pentru că îmi plac provocările, am zis că putem organiza acest eveniment,  ce a ieșit veți vedea în continuare, vă las să vă spuneți părerea sinceră în comentarii.  Am început să dau mailuri peste mailuri, pentru a căuta sponsori, nu vă imaginați că a fost o muncă ușoară,  nope. M-am izbit de refuzuri  ba în unele cazuri de o tăcere totală, dar ce nu te omoară te face mai puternic.  Mi-am învățat lecția,  următorul eveniment va fi organizat din timp și structurat bine pe agenda.  Dar cum după ploaie răsare soarele,  ei bine așa mi-au răspuns cei de la Pellamar Cosmetics, dar și cei de la Venda Jewelry. Iar Dragoș s-a ocupat de locație și de făcut listele
Credeți-mă că m-am bucurat foarte mult, produse de la Pellamar mai folosisem, și încă folosesc. Cât despre cei de la Venda Jewelry, le sunt clientă de peste un an și jumătate, am multe charmuri comandate de la ei și pot spune că le ador. Se păstrează bine bijuteriile,  sunt absolut superbe, iar raportul calitate-preț este mai mult decât avantajos.  Pe această cale țin să le mulțumesc din suflet sponsorilor,  au fost prompți și foarte deschiși pentru o astfel de colaborare.

 Tematica am încercat să o plasez în copilăria de altădată, copilăria ce ne păstra sufletul pur și gingaș, iar fetele s-au bucurat de atmosfera plăcută creată de cei de la Mistic Caffe. Brăduțul ne aștepta frumos împodobit,  colindele răsunau,  iar ceaiul fierbinte aburind și ciocolata caldă aromată întregeau tabloul de iarnă. Acea senzație de confort ce te face să te cuibărești în canapea și să-ți savurezi ceașca cu ceai și să te lași purtată de vise. Acest lucru mi-am dorit și pot spune că a ieșit minunat, s-a lăsat cu multe poze și cu promisiunea să ne organizăm din timp pentru 8 Martie.

Mai jos vă voi lăsa câteva poze , iar restul le voi posta în  storyuri pe instagram,  cât despre ce am primit din partea sponsorilor,  voi face postări diferite chiar și un  video.


Sper că Moș Crăciun v-a adus cadourile dorite și că ați petrecut frumos alături de familie și cei dragi.  Urmează un articol pentru sfârșit/început de an, și bineînțeles o surpriză pentru voi. 

Pupici parfumați sâmbătă, 30 noiembrie 2019

Păreri, sfaturi fashion și o prietenie!

    Vineri după-amiază iar eu încă sunt la birou și lucrez, poate că ar trebui să mai iau o pauză, însă îmi doresc să termin proiectul la timp. Poate după acest proiect mă voi răsfața cu o vacanță în Thailanda, dar cine știe.  Cu ochii în laptop nici nu aud când intră managerul în birou, încerc să-i explic că voi fi gata la timp însă nici nu apuc.
_  Știu că o să te uiți urât la mine, însă în seara asta aterizează avionul cu noua colegă.  Așa că am o mare rugăminte,  de fapt ești singura care cred că s-ar descurca. Colega ce va începe de luni munca, vine aaa ... tocmai din Africa. Să spunem că nu este tocmai familiarizată cu clima noastră.
_ Wow , păi ce pot spune ești norocos că nu am planuri pentru weekend. Ok mă voi ocupa de ea, luni la muncă va fi totul perfect.
_  Aaa și am uitat să îți spun, înainte să pleci mergi la contabilitate, vei primi 2000 lei pentru a o ajuta cu ținutele pentru muncă.
_ Consideră ca și rezolvată această sarcină.
_ Îți mulțumesc Katy ești o minunată!
_ Știu,  știu și eu mă iubesc!
 Într-adevăr nu-mi fac griji, căci am experiență,  viitoarea mea cumnată este filipineză, așa că la prima vizită în Romania , eu i-am fost ghid și sfătuitor.
 Așa că sâmbătă m-am înarmat cu răbdare, m-am întâlnit cu noua colegă Junya. Primul lucru făcut a fost să bem o cafea fierbinte și aromată pentru a îndulci frigul de afară.  Am cutreierat magazinele, am luat ceva mărunțișuri,  însă nimic care să compună ținutele pentru o întreagă săptămână.  Așa că i-am propus să mergem la mine, comandăm o pizza și încercăm să alcătuim ținutele. Zis și făcut și ne-am apucat de răsfoit siteuri, cu sfatul de a căuta piese statement basic, pentru a le putea combina frumos.
  Noroc că am găsit reduceri pe Answear și am găsit câteva piese interesante, întocmai bune pentru birou.Am optat pentru o pereche de cizme, apoi pentru o geantă casual și bineînțeles pentru un palton clasic, toate la un super preț.                                             sursa foto siteul Answearsursa foto siteul Answear sursa foto siteul Answear 


Având piesele importante cumpărate,  eu și Junya ne-am permis să ne delectăm cu o felie de pizza și răcoritoare.  Am povestit despre familiile noastre,  tradiții și obiceiuri,  civilizații, cum de s-a hotărât să vină în România.  Unii dintre noi se nasc norocoși, alții își fac norocul, încearcă să-și depășească condiția.  Românii pleacă din țară pentru un trai mai bun,  iar unii dintre străini vin să-și facă un viitor aici. Trecând peste acest aspect, Junya este o persoană minunată,  dedicată muncii sale. Fiind un om conștincios am rezolvat și cu ținutele pentru întreaga săptămână,  bineînțeles toate luate de pe Answear, am profitat de reduceri și ne-am încadrat în buget. Ba pe lângă comanda ei, nu am putut să mă abțin,  și-am comandat ceva și pentru mine.


                                          sursa foto siteul Answear


  Luni la muncă,  Junya a atras toate privirile,  nu numai că era extrem de frumoasă dar și inteligentă. Managerul a fost extrem de mulțumit și bucuros, și ghiciți la ce s-a gândit. Nu, nu cred că ghiciți ...
_ Katy ești fenomenală, îți mulțumesc din suflet! Directorul ne-a felicitat pentru treaba bună, și aș vrea să-ți dau vești bune.  Ai concediu două săptămâni,  bilete plătite pentru Thailanda, două persoane și cel mai important, la întoarcere te așteaptă noul birou. 

_ Wow , nu pot să cred, adică serios? Totul pentru mine? Wow, multumesc chiar îmi doream o vacanță.

Eu și Junya am rămas prietene, la întoarcere am aflat că a trecut testul și va rămâne în companie. S-a împrietenit cu siteul Answear,  își comandă periodic haine, încă îmi cere păreri dar se descurcă ușor,  ușor.  Și uite așa am legat o prietenie frumoasă, bazată pe păreri și sfaturi fashion.

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

joi, 28 noiembrie 2019

Vacanță în Creta!

  Trag aer în piept și mă înarmez cu rabdare, căci să pleci la drum cu copilul după tine nu este un lucru ușor.  În cele din urmă ne-am cazat la hotel, de departe soarele din Creta este absolut încântător,  iar poveștile insulei mă poartă spre visare.
 Înainte să ieșim la plimbare am hotărât să despachetăm, să ne facem un duș și să ne îmbrăcăm lejer. Zis și făcut eu m-am mișcat cu viteza luminii,  însă domnișoara mea cu păr bălai nu.  Nu știu ce s-a întâmplat, însă ajunse pe plajă simțeam că m-am întors în timp. Unde a dispărut prezentul, unde sunt toate șezloangele, muzica, Dumnezeule ce muzică e asta? Și oamenii,  oare unde am aterizat, toți se uită la noi ca la ciudați.  Și unde e beach barul meu preferat? Dau să mă întorc și dau nas în nas cu domn cu pălărie însoțit de soție,  îmi permit să-i întreb dacă are loc vreo petrecere tematică pe plajă. Se uită la mine și zâmbesc, de parcă eu aș fi venită cu pluta. În cele din urmă mă dumiresc și aflu că sunt în anul 1987. Doamne cum sună,  cum am ajuns eu aici pe toți zeii?
 Încerc să mă bag în discuție cu localnicii, aflu povești ce nici nu-mi imaginam că le voi auzi, gust din bunătățile pregătite.  Au un gust unic, nici nu se compară cu ce eram obișnuită, iar priveliștea este senzațională.

Aș vrea să rămân aici în bucla aceasta de timp, nu mai vreau înapoi.  Încerc să le povestesc localnicilor că peste ani nu va mai fi așa cum e acum, că peste ani și ani vor avea loc multe întâmplări, unele nefaste alte frumoase. Însă nimic din ce le povestesc nu le vine a crede, totul li se pare un basm o fantasmagorie. De fapt eu sunt o fantasmagorie căci nu mă potrivesc acestui puzzle. Aud o voce vag, mă strigă dar nu înțeleg ce vrea.
_ Mamă,  mamă,  haide nu e momentul pentru vise. Sunt gata, hai să mergem pe plajă,  vreau să prind câteva cadre frumoase cu asfințitul.
_  Unde suntem, în ce an? Mă uit bulversată și nu-mi dau dau seama că efectiv am adormit. Exact ca acei bătrânei, am adormit asteptându-mi domnișoara. 
  Am venit pentru o vacanță în Creta, însă se pare că mintea mea m-a dus mai departe. 
 Prima mea vacanță cu fata mea și deja mă ramolesc, anii încep să-și spună cuvântul așa că încerc să fructific timpul petrecut cu fiica mea. Ultima ofertă bună de vacanță am găsit-o pe Christian Tour în secțiunea Oferte Early Booking,  așa că nu aveam cum să ratez o vacanță în Creta.
   Profitați de toate momentele frumoase alături de cei dragi, și vizitați cât mai multe locuri, căci viața trece ca o adiere de vânt.

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

marți, 26 noiembrie 2019

Drumul către evoluție!

      Îmi savuram cafeaua la terasa preferată, și mă gândeam că în scurt timp va începe școala și ne va trebui o mașină nouă.  Eu personal nu-mi doream orice mașină,  voiam una dinamică,  cu un spațiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare. Însă soțul voia altceva,  voia ceva mai special. Așa că am mers ne-am interesat, ne-am documentat, și ne-am hotărât asupra unui model Honda CR-V Hybrid .


De ce Honda Romania, de ce acest model CR-V Hybrid?  Pentru că este proiectat pentru viața de oraș,  vine cu funcții hayon acționat hands-free, scaune rabatante într-o singură mișcare și podea plană pentru a facilita încărcarea.
Lăsând partea tehnică,  de care soțul meu este absolut încântat, eu am luat mașina și-am ieșit la o plimbare să văd ce poate și dacă se adaptează nevoilor mele. M-am așezat confortabil, am dat drumul la muzică și-am pornit, spre Mămaia, apoi faleză și ușor ușor mi-am dat seama că tehnologia Honda Hybrid chiar merită o șansă.
      Confortabilă, spațioasă și tocmai bună pentru o familie ca a mea, așa sunt noile modele Honda, de aceea am optat pentru această mașină.  Cum ne descurcăm, păi eu una sunt mega mulțumită,  îmi iau fata de la școala, mergem la înot, apoi la sală, piață și apoi acasă.  Cum se descurcă mașina,  nota 10 plus, este o investiție super bună. Dacă vă recomand acest model, da pentru că suntem în epoca vitezei, pentru că evoluăm.

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

duminică, 24 noiembrie 2019

Treizeci și doi de ani și o noua gamă Gerovital Plant!

       Privesc pe geam, stropii de ploaie cad ușor pe fereastră, încă un an a mai trecut, încă o filă în cartea vieții mele s-a scris. Îmi savurez cafeaua și mă gândesc câte clipe dragi am strâns, peste câte eșecuri am trecut și omul care azi am devenit. 
       Pășesc spre oglindă și mă privesc,  32 ani, când a zburat timpul? Mă uit și văd cum timpul lasă ușor,  ușor semne pe chipul meu, un rid finuț în colțul buzelor, un rid de expresie pe frunte, ceva ceva parcă se vede și-n colțul ochilor. Ridul finuț din colțul buzelor probabil e de la prea mult râs, prea multe zâmbete,  dar cel puțin au fost clipe frumoase. Nu-mi fac griji, mereu încerc să am grijă de mine și de tenul meu, folosesc o cremă hidratantă, un produs 100% românesc. Am descoperit noua gamă Gerovital Plant, inovația acestei game este folosirea complexului Poliplant Microbiom Protect. Mai exact ajută la creșterea imunității și în echilibrarea microbiomului pielii. Noua gamă promite un plus de booster de vitalitate și strălucire, curăță, hidratează și oxigenează tenul. 

Crema CC Mediu Matifiantä Microbiom Protect este o cremă color control, dar totodată oferă un aspect natural și estompează imperfecțiunile.  Ceea ce mă bucură cel mai mult la produsele Gerovital Plant, este că sunt 100% românești și invocă puterea nasturii.  
Timpul trece și le așează pe toate așa cum trebuie, îmi mai arunc o privire în oglindă și ies pe ușă. Nu trebuie să ies machiată, e de ajuns să îmi ingrijesc tenul și să mă iubesc așa cum sunt. 

Treizeci și doi de ani, La Mulți Ani Mie pentru că mă iubesc și pentru că iubesc produsele Gerovital Plant! 

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

vineri, 22 noiembrie 2019

Momente, clipe ... amintiri dragi!

  Încă un pic și începe luna cadourilor,  toate magazinele vor fi pline cu diverse chestii sclipitoare, bijuterii, parfumuri, ceasuri. Dar ce facem cu aceste lucuri efemere,  căci le aruncăm într-un colț și uităm de ele.
 Anul acesta mi-am propus să îmi surprind părinții,  socrii, cumnații și cumnatele cu ceva drag care să rămână o amintire plăcută. Așa că  m-am uitat din timp pe diverse siteuri, nimic interesant absolut nimic care să mă convingă.  Mă gândisem ce e drept la un album foto, însă doar fotografiile fără nimic scris din suflet parcă e ceva sec. Așa că renunțasem la idee, până în clipa în care am descoperit noțiunea de carte personalizată

Inițial credeam că sunt cărți și doar personalizate cu un mesaj, însă am descoperit un album foto personalizat după bunul meu plac. Ca să fiu sigură că această carte este genul de cadou personalizat pe care mi-l doresc, am dat o comandă pentru mine. Am ales toate momentel importante pentru mine și familia mea.

L-am personalizat exact cum  i-am dorit,  am ales fiecare poză dragă alături de care am atașat un mesaj venit din suflet. Cartea a sosit în câteva zile, iar rezultatul a fost absolut uimitor, mi-au dat lacrimile,  m-au emoționat pozele și mesajele scrise.

                                                     arhivă personală
Dacă pe mine la primul impact m-a emoționat această carte cu personalitate,  pe cei dragi cu siguranță îi  va bucura. Am ales să le fac cadou aceste cărți personalizate cadou de moș Crăciun pentru a le putea surprinde reacțiile. 
În seara de Ajun am pregătit masa, am asezat cărțile personalizate lângă numele fiecăruia, am pregătit aparatul fota pentru a surprinde reacțiile lor în cadre spontane de neuitat. 

Surpriza, bucuria, fericirea și emoțiile nu se pot exprima în cuvinte decât în sentimente,  iar aceastea îți inundă sufletul. Atunci când dăruiești, te simți minunat,  te simți împlinit,  te hrănești cu aceste sentimente și emani căldură și iubire. Cred că despre asta sunt cadourile, despre bucuria de a dărui celor dragi momente unice,  frânturi din sufletul tău,  de a împărtăși clipe prețioase. 


Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019. Acest articol este scris cu drag și testat, încercat.  Recomand aceste cărți personalizate, ce vor aduce bucurii, emoții și zâmbete celor dragi.

Te iubesc ... o declarație de dragoste simplă, elegantă și sinceră!

   Luna iubirii își face simțită prezența ușor,  ușor,  parfum de dragoste plutește în aer. Dragostea o celebrăm zi de zi alături de persona...