miercuri, 18 martie 2020

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,  când e melancolică.
   De câte ori e bucuroasă se urcă în interior, dă drumul la muzică și apasă pedala cât mai tare. Atunci știu că plecăm fără o țintă anume, ne bucurăm de drum, muzică iar la final ne odihnim ascultând marea.
  Mi-aduc aminte clipa în care și-a dorit vacanță la munte, dar nu a vrut să plece cu trenul. Voia să meargă la munte cu mine, să se bucure de drum, peisaje și să se întâlnească cu Diana, prietena ei. Vreo câteva seri la rând a căutat cârlige de remorcare Skoda, să se potrivească cu mine.În cele din urmă a găsit,  și ca să fiu în asorté până la capăt,  Cătă s-a gândit să achiziționeze și o cutie porbagaj Neumann.


   Și uite așa am pornit la drum, noi două sub cerul albastru, peisajele lăsându-le în urmă unul câte unul și muzica la maxim în boxe. Ne-am oprit la București să o luăm pe Diana, apoi direct către Brașov.  Dacă nu știați Cătă adoră muntele, aerul curat, iar aceste escapade mici sunt mai mult decât binevenite.
    Eu și Cătă suntem o echipă bine sudată,  ea e cea mai tare șoferiță, mă asortează perfect, are grijă mereu să fiu bine echipată. Iar eu sunt cea mai chic și lăudată mașină, datorită proprietarei mele.
  Love you to the moon and back my girl!

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

Un comentariu:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...