miercuri, 18 martie 2020

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,  când e melancolică.
   De câte ori e bucuroasă se urcă în interior, dă drumul la muzică și apasă pedala cât mai tare. Atunci știu că plecăm fără o țintă anume, ne bucurăm de drum, muzică iar la final ne odihnim ascultând marea.
  Mi-aduc aminte clipa în care și-a dorit vacanță la munte, dar nu a vrut să plece cu trenul. Voia să meargă la munte cu mine, să se bucure de drum, peisaje și să se întâlnească cu Diana, prietena ei. Vreo câteva seri la rând a căutat cârlige de remorcare Skoda, să se potrivească cu mine.







În cele din urmă a găsit,  și ca să fiu în asorté până la capăt,  Cătă s-a gândit să achiziționeze și o cutie porbagaj Neumann.


   Și uite așa am pornit la drum, noi două sub cerul albastru, peisajele lăsându-le în urmă unul câte unul și muzica la maxim în boxe. Ne-am oprit la București să o luăm pe Diana, apoi direct către Brașov.  Dacă nu știați Cătă adoră muntele, aerul curat, iar aceste escapade mici sunt mai mult decât binevenite.
    Eu și Cătă suntem o echipă bine sudată,  ea e cea mai tare șoferiță, mă asortează perfect, are grijă mereu să fiu bine echipată. Iar eu sunt cea mai chic și lăudată mașină, datorită proprietarei mele.
  Love you to the moon and back my girl!

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog Spring 2020.

23 de comentarii:

  1. Când l-am găsit pe dr. Ogume, care locuiește în Turcia, am avut nevoie disperată de a-mi readuce fostul iubit. M-a lăsat pentru o altă femeie. S-a întâmplat atât de repede și nu am avut niciun cuvânt de spus în situație. Doar m-a aruncat după 3 ani fără nicio explicație. L-am contactat pe dr. Ogume prin contactul său și mi-a spus ce trebuie să fac înainte să mă poată ajuta și am făcut ceea ce mi-a spus, după ce i-am oferit ceea ce dorea, a aruncat o vrajă de dragoste care să ne ajute să ne întoarcem împreună. La scurt timp după ce și-a făcut vraja, iubitul meu a început să mă trimită mesaje din nou și m-a simțit oribil pentru ceea ce mi-a trecut. El a spus că eu sunt cea mai importantă persoană din viața lui și știe asta acum. Ne-am mutat împreună și el a fost mai deschis pentru mine decât înainte și a început să petreacă mai mult timp cu mine decât înainte. De când m-a ajutat Dr. Ogume, partenerul meu este foarte stabil, credincios și mai aproape de mine decât înainte. Recomand cu drag Dr. Ogume oricui are nevoie de ajutor. E-mail: ogumenspellcaster@gmail.com. îl puteți contacta pentru oricare dintre următoarele probleme:

    RăspundețiȘtergere
  2. Am fost în durere când iubitul meu m-a părăsit, l-am vrut înapoi. Am citit câteva mărturii despre o vrăjeală de dragoste numită Dr. Ogala despre modul în care a ajutat mulți oameni să-și readucă foștii iubiți în 48 de ore. Cu sinceritate, mă gândeam doar dacă asta era real și dacă acest bărbat mă putea ajuta cu adevărat să-l aduc înapoi pe iubitul meu pe care îl iubesc atât de mult. Am decis să-l contactez pentru că îmi iubesc atât de mult iubitul și suntem despărțiți de câteva luni, chiar mi-a fost atât de dor de el. Am încercat toate celelalte mijloace pentru a-l recupera înapoi, dar nu am putut. L-am contactat pe Dr.Ogala și mi-a spus că fostul meu se va întoarce la mine în următoarele 48 de ore. Dr.ogala l-a eliberat pentru a ști cât de mult îl iubeam și îl voiam înapoi. Și și-a deschis ochii pentru a ne imagina cât de mult avem împreună. Fosta mea s-a întors din nou la mine. În timp ce scriu această mărturie cu bucurie în inima mea acum. Sunt cel mai fericit om de pe pământ, iubitul meu și cu mine trăim o viață fericită, iar dragostea noastră este acum mai puternică decât cum a fost chiar înainte ca el să plece și să se despartă de mine. Îi mulțumesc doctorului Ogala pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine, ajutându-mă să mă întorc cu fostul meu iubit. Aș dori să renunț aici la adresa de e-mail a Dr. Ogala și sper să vedeți această mărturie și să-l contactați dacă aveți un iubit pe care îl doriți cu adevărat înapoi .. E-MAIL: Drogalad02@gmail.com SAU
    SUNĂ / WHATSAPP: +2347049668119 .. Mulțumesc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. Salvează-ți căsnicia și recuperează-l pe fostul tău iubit! Vrajile de dragoste puternice care funcționează rapid
    Iubitul meu m-a părăsit pentru o altă fată. Îmi tot spune că nu sunt nimic pentru el. Vrea să fie cu cealaltă fată. Nu mai are sentimente pentru mine. a început acum o săptămână. în acest moment și el mi-a vorbit, dar nu despre propria lui dispoziție sau pentru a ne reconstrui relația. o face pentru că îi cer să fie cu mine cel puțin câteva ore sau câteva minute .. vorbim o singură dată ... dar nu pot să rămân fără el. Vreau să fiu foarte îngrijorat și aveam nevoie de ajutor, așa că am căutat ajutor la rând și am dat peste un site web care sugerează că dr. Ogala poate ajuta la obținerea fostului iubit înapoi repede. Deci, am simțit că trebuie să încerc. L-am contactat și mi-a spus ce să fac, iar eu am făcut și apoi mi-a făcut o vrajă de dragoste. 11 ore mai târziu, iubitul meu m-a sunat cu adevărat și mi-a spus că îi este dor de mine, așa de uimitor !! Așa că s-a întors în aceeași zi, cu multă dragoste și bucurie și și-a cerut scuze pentru greșeala sa și pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Apoi, din acea zi, relația noastră a fost mai puternică decât înainte, sunt grozavă. este atât de puternic și am decis să împărtășesc povestea mea pe internet, încât dr. Ogala este real. dacă sunteți aici și [NEVOIE DE AJUTOR]. Nu mai plânge, contactați-l acum pe doctorul Ogala. Iată contactul său, trimiteți-l prin e-mail la: drogalad02@gmail.com sau sunați-l / whatsapp: +2347049668119, aici este pagina pentru mai multe informații ?? https://facebook.com/ogalaspelltemple. De asemenea, pentru tratamentul complet al oricărui tip de boală sau boală.

    RăspundețiȘtergere
  4. După ce am fost într-o relație cu Jake timp de cinci ani, s-a despărțit de mine, am făcut totul pentru a-l aduce înapoi, dar totul a fost în zadar, l-am dorit atât de rău din cauza iubirii pe care am împărtășit-o, am implorat cu tot, am făcut promite, dar el a refuzat. Am explicat problema mea cuiva online și mi-au sugerat să iau legătura cu un jucător care ar putea să mă ajute să arunc o vraja pentru a o readuce, dar eu sunt genul care nu crede în vraja, dar devenea de nesuportat. Nu am avut de ales dar pentru a încerca așa l-am contactat pe Dr. Egwali i-am trimis un e-mail, mi-a dat asigurarea că totul va fi bine în câteva zile, că fostul meu se va întoarce la mine în câteva zile în care am procedat, el a aruncat vraja de dragoste și surprinzător a doua zi a fost în jurul orei 21:00 , fostul meu m-a sunat, am fost atât de surprins încât am răspuns la apel și tot ce a spus a fost că îi pare atât de rău pentru tot ce s-a întâmplat, a vrut să mă întorc la el, astfel încât să-mi fie atât de dor de mine. Eram atât de fericit și m-am dus să-l văd, așa că am început să trăim împreună fericiți din nou. De atunci, am promis că oricine trece prin dureri în relația lor va ajunge să audă despre el. Îi trimit pe toți cei care au nevoie de un medic vraja puternic și puternic către el în care a fost testat și de încredere.
    E-mail: Dregwalispellbinder@gmail.com sau îl puteți contacta prin whats-app / viber +2348122948392

    RăspundețiȘtergere
  5. HAVE YOU LOST YOUR MONEY TO BINARY OPTION SCAM OR ANY ONLINE SCAM WHATSOEVER?.DO YOUR DESIRE CREDIT REPAIR[EQUIFAX, EXPERIAN, TRANSUNION? WELL, YOU HAVE FOUND REDEMPTION IN ASORE CORP.



    Asore Corp is a group of multinational Hacker's, an affiliate of Evil Corp. We make sure by all means necessary that our clients get the best of services on a🔐PAYMENT AFTER JOB IS DONE BASIS✅. Rather than send money and trust a criminal to fulfill your deal, you can make sure the job is done before WORKMANSHIP is paid for. You'll get excellent customer service.

    That's a 100% guarantee. Our Cyber security Technicians are on standby 24/7 to receive your job requests.



    ⚠️ BEWARE OF FRAUDSTARS looking to hoax.

    if you have been a VICTIM, contact : ✉️cyberprecinct@gmail.com for directives.

    Here, it's always a win for you.



    🔸OUR SERVICES🔸

    ➡️Binary Option funds recovery

    ➡️Social media hack

    ➡️Recovery of loan scam

    ➡️Credit repair (Equifax,Experian,Transunion)

    ➡️Email hack

    ➡️College score upgrade

    ➡️Android & iPhone Hack

    ➡️Website design

    ➡️Website hack

    And lots more.



    DISCLAIMER: Asore Cyber Corp accepts no responsibility for any information,previously given to anybody by clients on as regarding the job. Asore Cyber Corp will not distribute contact information collected on any hacking job other than in the Asore corps Hacker's listings themselves, and will not sell contact information to third parties.



    CONTACT INFO:

    📧 asorehackcorp@gmail.com

    cyberprecinct@gmail.com



    Copyright ©️

    Asore Cyber Corp 2021.

    All rights reserved.

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am crezut niciodată în vrăji sau magie până când nu am întâlnit acest jucător special de vrăji numit DR ISIKOLO. Bărbatul cu care am vrut să mă căsătoresc m-a lăsat la 3 luni de la ceremonia noastră de nuntă și viața mea a fost pe dos. A fost alături de mine timp de 4 ani și chiar îl iubesc atât de mult. m-a lăsat pentru o altă femeie fără motive. când l-am sunat, el nu mi-a preluat niciodată apelurile și nu vrea să mă vadă în jurul lui. Deci, când i-am spus omului ce s-a întâmplat. m-a ajutat să fac niște consultații și m-a făcut să-mi dau seama că cealaltă femeie a făcut niște vrăji peste soțul meu și acesta este motivul pentru care m-a părăsit. Mi-a spus că mă va ajuta să arunc o vrajă pentru al aduce înapoi. La început am fost sceptic, dar am încercat și în 2 zile, Soțul meu m-a sunat el însuși și a venit la mine cerându-și scuze. Nu pot să cred că se poate întoarce vreodată la mine, dar acum sunt fericit că s-a întors și suntem căsătoriți acum și trăim ca o familie fericită. Postez acest lucru pe forum dacă cineva are nevoie de ajutorul acestui om, îl puteți contacta prin acest WhatsApp: +2348133261196 sau prin e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  7. Soția mea a auzit zvonuri despre mine și aceste probleme au făcut-o să solicite divorțul și totul s-a întâmplat, iar acest caz și gândul de a-mi pierde familia acum mi-au ținut inima nefericită, așa că m-am rugat pentru o soluție și un mod în care să pot Adu-mi înapoi soția și copiii înapoi și demonstrez-i că toate aceste lucruri pe care le-a auzit despre mine și despre cealaltă doamnă care lucrează în biroul meu sunt minciuni pentru că în adâncul inimii mele știam că nu îmi voi înșela niciodată soția. Pentru a scurta povestea, soția mea, sora mea din SUA, a auzit toate problemele pe teren și mi-a cerut imediat să-l contactez pe DR Ilekhojie, ea mi-a dat datele de contact și am făcut așa cum a spus ea, iar doctorul Ilekhojie ne-a împăcat și ne-a restabilit conexiunea. Acum suntem fericiți și căsnicia noastră de încredere este fericită. Aveți nevoie de ajutor de la Dr. Ilekhojie, contactați-l pe Whatsapp sau viber +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  8. CUM AM GĂSIT FAVOARE ÎN MÂINILE Dr. Ige Ajayi....
    Numele meu este Kimberly Daniels și sunt din New York. Întotdeauna am promis să te recomand oamenilor care ar putea avea nevoie și de ajutorul tău, deoarece găsirea e-mailului tău a fost cel mai bun lucru care mi s-a întâmplat vreodată, dr. Ige Ajayi, ești cel mai atent și plin de compasiune pe care îl am. cunoscut. Eram atât de dezamăgit după ce am fost fără iubire timp de aproape cinci ani. Am cerut o vrajă de dragoste de reunire și uimitor a funcționat. Traiesc fericit cu cel mai dragut barbat in viata si pentru asta m-am rugat. Mulțumesc Dr. Ige Ajayi nu ar fi suficient, având în vedere ceea ce ați făcut pentru mine, așa că am decis să împărtășesc această mărturie a muncii dumneavoastră manuale întregii lumi pentru a ști despre munca voastră bună pentru mine. Puteți contacta acest bărbat pentru orice problemă de relație și, de asemenea, vă va ajuta. E-mail de contact drigeajayi@gmail.com. Telefon/Whatsapp +2348130035939

    RăspundețiȘtergere
  9. Am început să observ un comportament ciudat de la soțul meu acum câteva săptămâni și am aflat că soțul meu se vede cu cineva. A început să vină târziu acasă de la serviciu, nu-i mai pasă de mine sau de copii, uneori iese și nici măcar nu se întoarce acasă vreo 2-3 zile. Am făcut tot ce am putut pentru a remedia această problemă, dar fără rezultat. Am devenit foarte îngrijorat și am avut nevoie de ajutor. În timp ce răsfoiam pe internet într-o zi, am dat peste un site web care sugera că Dr Ilekhojie poate ajuta la rezolvarea problemelor conjugale, la restabilirea relațiilor rupte și așa mai departe. L-am contactat și mi-a promis că mă va ajuta cu o vrajă de împăcare. Am făcut tot ce mi-a cerut și la fel ca și cazul Rodicas, soțul meu s-a întors două zile mai târziu cu un alt bărbat. A început să mărturisească tot ce a făcut și mi-a cerut să-i dau o a doua șansă de a face amendamente. Toate datorită doctorului Ilekhojie, soțul meu este acum mai iubitor și mai responsabil. contactați Dr. Ilekhojie cu Whatsapp +2348147400259 sau e-mail: gethelp05@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce soțul meu se va întoarce la mine. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe Dr. DAWN, marele vrăjitor specializat în restabilirea relațiilor sau căsătorii rupte, tratamentul infertilității sau a oricărei forme de boală și avorturi spontane, Numele meu este Patricia Albany, Din New York City, SUA și Sunt aici pe acest site pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută Pentru că nu m-am gândit niciodată că-mi voi recupera soțul după ce m-a părăsit timp de peste un an, dacă nu de dragul Dr. DAWN care m-a ajutat, aș face să nu fii aici astăzi. De aceea nu voi părăsi acest site fără a renunța la datele de contact ale Dr. DAWN. Contactați Dr. DAWN, pentru a vă restabili căsnicia sau relațiile rupte, Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  11. Buna ziua, Christina Schurlz si sunt din Michigan, United State. Sunt aici pentru a depune mărturie despre lucrările bune ale lui DR.OGAGA ​​KUNTA în viața mea. Soțul meu și cu mine am fost căsătoriți timp de 27 de ani cu doi copii. acum doi ani totul a ajuns la capăt. Am vrut soțul meu înapoi și l-am rugat, dar nu a ascultat niciodată, așa că am dat peste câteva mărturii despre această vrăjitoare particulară. Unii oameni au mărturisit că le-a adus înapoi pe iubitul lor Ex, unii au mărturisit că restaurează uterul și vindecând cancerul și alte boli, unii mărturisind că poate vrăji pentru a opri divorțul și vraja pentru a obține o slujbă bine plătită. Este uimitor, am dat peste o mărturie specială, era despre o femeie numită Vera, ea a mărturisit despre modul în care a adus înapoi iubitul ei Ex și, la sfârșitul mărturiei sale, și-a abandonat e-mailul. După ce am citit toate acestea, am decis să-i încerce. L-am contactat prin e-mail și mi-a explicat problema mea. Și mi-a spus ce trebuie să fac, am făcut-o și soțul meu sa întors la mine. Ne-am rezolvat problemele și am fost și mai fericiți decât oricând. Ești un om talentat și nu voi opri publicarea lui pentru că e un om minunat. Dacă aveți vreo problemă și sunteți în căutarea unei vrăji adevărate și autentice, Încearcă-l oricând, este răspunsul la problemele tale. Puteți să-l contactați prin e-mail: ogagakunta@gmail.com și să vă rezolvați problemele ca mine. El poate rezolva următoarele probleme și multe altele.
    (1) DACĂ VREAȚI EX-BACK
    (2) VREAȚI SĂ CONVENȚI SOSIUNEA DUMNEAVOASTRĂ PENTRU ÎNCĂLCAREA DIVORȚIEI
    (3) VĂ RUGĂM SĂ VĂ PROMOVAȚI ÎN OFICIUL DVS.
    (4) VREI BĂRBAȚI BĂRBAȚI ȘI FEMEILE CARE VOR VĂ CĂUTĂ ATRACTIVĂ
    (5) DACĂ DORIȚI SĂ CONCEPTĂ UN COPIL
    (6) VREI DUMNEAVOASTRĂ
    (7) VEI DUMNEAVOASTRUL DUMNEAVOASTRĂ PENTRU AI IUBI DOAR PENTRU VESTUL VIEȚII LUI
    (8) Aveți nevoie de SPELL buna LUCK
    (9) Aveți nevoie de un SPOT LOTTERY
    (10) Aveți nevoie de un loc de muncă
    ogagakunta@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  12. Vreau să mărturisesc despre marele și puternicul vrăjitor pe nume DR WALE, care l-a adus înapoi pe fostul meu care m-a părăsit și s-a logodit cu o altă fată, eram fericiți împreună când dintr-o dată, el doar se schimbă, mă suna în fiecare dimineață. și noaptea înainte de a merge la culcare, dar toate acestea s-au oprit fără un motiv întemeiat. oricând îl sun, el țipa la mine și mi-a spus că nu mai vrea să aibă nimic de-a face cu mine, eram atât de trist și confuz că nu știam ce să fac, apoi am intrat online să caut cum să-mi recuperez fost apoi am găsit un articol în care cineva vorbea despre modul în care marele și puternicul DR WALE a ajutat-o și ea a lăsat numărul lui de WhatsApp +2347054019402, l-am luat și l-am contactat. I-am spus problema mea, el doar a zâmbit și mi-a spus să mă relaxez, totul va fi în regulă, am făcut tot ce mi-a cerut să fac și m-a asigurat că în câteva săptămâni fostul meu se va întoarce, spre marea mea surpriză trei zile mai târziu, iubitul meu a venit. îngenunchează înapoi și imploră să-l accept înapoi acum suntem atât de fericiți împreună. DR WALE vă poate ajuta și să-l contactați pe WhatsApp/Viber: +2347054019402 SAU pe e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  13. Nu pot uita cum m-a ajutat DR WALE să-mi refac căsnicia după opt luni de despărțire de soția mea din ceartă și ea a plecat și nu se mai întoarce niciodată la mine, am făcut atât de mult ca să o recuperez, dar nimic nu s-a rezolvat până când Am văzut un comentariu online când cineva depunea mărturie despre modul în care DR WALE a ajutat-o să-și restabilească soțul și așa l-am contactat prin WhatsApp lui și, după ce mi-a scris problema, m-a asigurat că mă va ajuta să mă întorc cu soția mea. în câteva zile după ce am făcut vraja de dragoste și după ce el a făcut vraja, soția mea s-a întors acasă și a rugat că îi pare foarte rău astăzi, m-am întors cu soția mea și suntem amândoi fericiți și trăim din nou împreună. Știu că există mulți oameni care doresc să-și recapete dragostea, vă rugăm să contactați DR WALE pentru că el este răspunsul perfect la problema dvs. Datele lui de contact sunt: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  14. Sufer de herpes în ultimii opt ani și zece luni și, de atunci, am luat o serie de tratamente și pastile, dar nu a existat nicio îmbunătățire până când am dat peste mărturii ale lui DR WALE despre modul în care a vindecat diferiți oameni de diferite boli din întreaga lume, apoi l-am contactat și pe el. După conversația noastră, mi-a trimis medicamentul pe care l-am luat conform instrucțiunilor lui. Când am terminat de luat medicamentul pe bază de plante, am fost la un control medical și spre cea mai mare surpriză m-am vindecat de herpes. Inima mea este atât de plină de bucurie. Dacă suferiți de herpes sau de orice altă boală, puteți contacta DR WALE astăzi pe acest WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com
    DR WALE vindecă și:
    1. HIV/SIDA
    2. HERPES 1/2
    3. CANCER
    4. ALS (boala lui Lou Gehrig)
    5. Hepatita B

    RăspundețiȘtergere
  15. Ce aș fi putut face dacă nu pentru DR WALE care îmi restabilește căsnicia și aduce pace în casa mea, îți voi fi mereu recunoscător DR WALE, soțul meu a plecat pentru o altă femeie, m-a lăsat cu cei trei copii ai noștri, am fost confuz și inima frântă, aproape că am pierdut unul dintre fiul meu în procesele pe care le-am discutat cu un prieten de-al meu și ea mi-a spus despre DR WALE și cum a ajutat-o în trecut, așa că l-am contactat pentru ajutor și mi-a promis că după câteva zile în care soțul meu o să mă sune și să-mi ceară scuze pentru iertare, chiar cred în el pentru că am văzut multe vești bune despre el online, mi-a spus ce să fac și am făcut tot ce mi-a cerut, după câteva zilele mele a sunat telefonul și spre cea mai mare surpriză a mea, soțul meu a început să sune și să mă roage să-l iert pentru fiecare lucru prin care m-a făcut să trec, așa că l-am iertat și acum trăim din nou fericiți. Îi spun totul mulțumesc lui DR WALE, aici sunt contactele lui, dacă treceți prin orice stres conjugal, vă voi sfătui să-l contactați pentru rezolvare și vă promit că toată problema dumneavoastră va fi rezolvată. Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  16. Bună ziua, deoarece vrei să citești asta, știi că problemele tale sunt rezolvate pe jumătate dacă poți lua măsuri în privința lor, deoarece este un om spiritual puternic, numit DR WALE, pe care l-am întâlnit citind un articol online, ai probleme în relația ta și doriți o soluție de durată sau aveți probleme legate de sănătate DR WALE vă va uimi cu marele său puternic contact, contactându-l pe Whatsapp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com El mă ajută cu o vrajă care l-a adus pe soțul meu acasă, după zece luni de despărțire, este capabil și să pregătească ierburi pentru orice fel de boală.

    RăspundețiȘtergere
  17. Ai o neînțelegere cu iubitul tău care a dus la despărțire și ai încercat să te împaci cu el sau ea, dar el/ea nu îți dă un răspuns pozitiv și simți că ceva nu merge bine în relația ta și ai nevoie de o soluție rapidă , contactează DR WALE astăzi și asigură-te ca viața ta amoroasă să revină în bine cu fostul tău, DR WALE m-a ajutat să refac pacea în casa mea, deoarece soțul meu m-a părăsit timp de zece luni și a trăit cu o altă femeie și nu a vrut niciodată să fac. întoarce-te acasă, dar cu ajutorul vrăjitorului DR WALE s-a întors acasă după o săptămână după ce DR WALE a făcut o vrajă puternică de restaurare. Deci, dacă aveți nevoie de o soluție rapidă în relația sau căsătoria dvs. cu ajutorul unui vrăjitor, contactați: WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau E.Mail: drwalespellhome@gmail.com

    El poate efectua și următoarea vrajă de mai jos
    1. Vraja de loterie
    2 Vraja de noroc
    3. Vrăjiți pentru a câștiga cazul în instanță
    4. vrajă de sarcină
    etc..

    RăspundețiȘtergere
  18. Am strigat familiei soțului meu să ne salveze căsnicia, măcar de dragul copiilor noștri. El este păcălit doar că și-a părăsit familia pentru o fată de la universitate, sunt atât de deprimat pe punctul de a mă sinucide, dar când mă uit la fiul meu de șapte ani, pur și simplu nu mai pot. Cu câteva zile în urmă mi s-a spus că au plecat în Bahamas în vacanță, când încă își plătește pensia pentru copii, mi-am vândut mașina doar pentru a continua să plătesc ipoteca. Am dat totul copiilor mei și am plecat cu absolut nimic în afară de respirația mea. Sora mea a văzut starea mea când a venit să-și vadă nepoatele și nepotul, m-a forțat să-l contactez pe DR WALE pe WhatsApp: +23457054019402, Din acel moment l-am contactat pe DR WALE, viața mea s-a schimbat. ghici ce? Am mașina înapoi, soțul meu s-a întors acasă și a lăsat-o singură pe târfa proastă. N-am văzut nimic care să funcționeze atât de repede în cei 53 de ani din viața mea. Soțul meu mi-a dat mașina lui și m-a condus la tribunal ieri pentru a ne reînnoi jurământul. Sunt atât de fericit că căsnicia mea funcționează din nou și că lucrurile au revenit la normal în doar câteva săptămâni. Soțul meu m-a contactat imediat DR WALE A terminat vraja. A fost instantaneu. Sunt încă șocată și aștept să văd cât va dura asta. Dar deocamdată se simte ca în rai, pentru că soțul meu este chiar înăuntru cu mine, așa cum ne-am întâlnit prima dată când am fost de acord să mă căsătoresc cu el. Doctorul dragostei a spus că este pentru totdeauna. Voi continua să depun mărturie dacă asta va fi pentru totdeauna așa cum a garantat. Du-te acum, adu-ți iubitul înapoi......WhatsApp/Viber: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  19. Soția mea suferă de cancer tiroidian, care s-a confirmat că este stadiul patru, doctorul mi-a spus că nu putea face nimic, deoarece ea nu răspundea la tratament, dar un prieten de-al meu a venit în ajutorul nostru comandând acest ulei de canabis de la DR. WALE despre care a spus că a ajutat unii pacienți să lupte împotriva cancerului de diferite tipuri, așa că am decis să îi dăm o șansă, până acum soția mea se îmbunătățește foarte bine și în prezent poate să se plimbe prin casă singură. Am simțit că este necesar să le permit altora care suferă de această boală acută că, odată ce ai un ulei bun de canabis, acesta poate oferi cu adevărat o a doua șansă de a trăi. întâmplător, dacă se întâmplă să aveți nevoie de acest ulei de canabis, puteți contacta DR WALE care mi-a furnizat mie și soției mele acest WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 SAU E-mail: drwalespellhome@gmail.com

    EL REPARA URMĂTOARELE PROBLEME TUTUROR
    PRIN GLOBUL PE:
    1. Să-ți recuperezi iubitul sau soțul
    2. Spiritual antiglonț
    3. Loterie
    4. Vraja de bani
    5. Vrajă de viață lungă
    6. Vraja de prosperitate
    7. Vraja de protecție
    8. Obțineți un loc de muncă
    9. A deveni un manager vrajă
    10. Obțineți un împrumut uriaș fără să plătiți niciun comision
    11. Recuperarea banilor de escrocherie
    12. Vraja copilului
    13. Vrajă de sarcină
    14. Vraja de libertate
    15. Vraja de dragoste
    16, vraja de dispariție
    17. Vrajă umană invizibilă
    18. Succes sau trece vraja
    19. Vraja căsătoriei
    20. Vrajă răzbunătoare
    21. Vraja de popularitate
    22. Vraja uciderii
    23. Vraja cancerului
    24. Vraja puterii supranaturale
    25. Vraja de nebunie
    26. Vrajă de împrumut gratuit pentru casă
    27. Vraja de producție de filme și film
    28. Vraja HIV/SIDA
    29. Vrajă de tuberculoză
    30. Pierde in greutate si vraja corpului

    RăspundețiȘtergere
  20. Salutare prieteni, o mărturie minunată și uimitoare despre un mare vrăjitor pe care îmi place foarte mult să o împărtășesc. Să-mi recuperez soția este ceea ce mă așteptam mai puțin și nu mi-am putut imagina niciodată. Eu și soția mea suntem căsătoriți de cinci ani și trăim fericiți, dar dintr-o dată s-a schimbat complet și s-a îndepărtat de mine și nu am știut niciodată ce se întâmplă, am încercat să o întreb, dar ea a refuzat să-mi spună ce se întâmplă. problema este, și pe măsură ce timpul a trecut ea a căutat să divorțeze. Eram atât de îngrijorat și confuz și am făcut tot posibilul să o recuperez, dar nu a fost ușor, am crezut că s-a pierdut orice speranță și, în timpul căutării mele de ieșire, un prieten de-al meu care a avut o problemă similară mi-a spus despre un mare vrăjitor numit DR WALE, care l-a ajutat să-și recapete și soția. Nu am crezut niciodată în vrăjile în toată viața mea sau în magie, pentru că nu m-am gândit că va funcționa, dar am încercat să-i dau acestui om o șansă și, spre cea mai mare surpriză, a făcut o vrajă asupra mea, dar astăzi suntem din nou împreună într-o casă minunată. cu trei copii frumoși. Suntem din nou fericiți împreună și folosesc această ocazie pentru a spune oricui trece printr-o situație similară să-l contacteze pe WhatsApp/Viber/Telegram: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere
  21. Aveam probleme serioase în relația cu iubitul meu și asta l-a determinat să se mute în apartamentul prietenului său. Totul s-a înrăutățit pentru că a început să meargă frecvent în baruri și cluburi de striptease cu prietenul său, să se îmbată și să leșine. Mă amenință mereu la telefon ori de câte ori îl sun din cauza tuturor sfaturilor proaste pe care i-a dat prietenul lui. Îl iubesc foarte mult și ne întâlnim de cinci ani, ceea ce ne-a dat o fiică frumoasă. De asemenea, pierdusem o mulțime de bani pe terapeuți până când am fost prezentată pe DR WALE de către un prieten pe care l-a ajutat să se căsătorească cu iubitul ei din copilărie; asta mi-a dat încredere totală și putere să-l recuperez. Am făcut tot ce mi-a cerut și într-o săptămână iubitul meu m-a sunat și s-a repezit acasă, lucrurile s-au schimbat emoțional între noi. Are o slujbă și a încetat să bea și să-și păstreze prieteni irelevanți. Este un miracol pe care nu l-am crezut niciodată posibil pentru că îmi pierdusem orice speranță până l-am găsit pe DR WALE. De aceea am promis că îmi voi împărtăși mărturia în tot universul. Toate mulțumirile sunt către DR WALE pentru munca excesivă pe care a făcut-o pentru mine. Mai jos sunt detalii DR WALE.WhatsApp: +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com în situația în care suferiți o rupere la inimă și vă asigur că, deoarece mi-a făcut-o pe a mea, cu siguranță vă va ajuta și pe dvs.

    RăspundețiȘtergere
  22. Am fost atât de zdrobit când soțul meu de nouă ani m-a părăsit și s-a mutat în Quebec City pentru a fi cu o altă femeie. Durerea a fost prea mare ca să o pot suporta, încât nu am mai suportat-o. Așa că a trebuit să apelez la Internet pentru ajutor până am aflat că DR WALE era adevărata afacere.. Am încercat tot ce știam și, cu vrăjile tale, binecuvântările și puterile magice extraordinare, ai făcut toată munca pentru eu, pe care mi-ați garantat rezultatul pozitiv este într-o săptămână, fostul meu soț s-a întors la mine și a fost regretat pentru tot ceea ce a făcut și acum viața mea este echilibrată și sunt din nou fericit. DR WALE faci un serviciu grozav oamenilor. Prieteni, în cazul în care aveți nevoie de ajutorul lui DR WALE, vă rugăm să-l WhatsApp pe WhatsApp +2347054019402 sau e-mail: drwalespellhome@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...