luni, 19 iunie 2017

~ Thank you my dear followers ~

                                 ~ Perfumed surprises ~


          Hello dragi inimioare, revin cu o noua postare frumoasa, parfumata si colorata, alaturi de echipa Flormar. De curand pagina de facebook a blogului a atins 1000 de like-uri, o veste buna ce merita sarbatorita, si cum altfel daca nu cu o surpriza pentru voi dragii mei.
         Cand am pornit la drum cu acest blogg mi-am dorit sa ma pot exprima asa cum vreau eu liber, sa imi transpun gandurile si sentimentele, sa ma cunoasteti asa cum sunt. Ei bine usor usor am strans 1000 de suflete ce ma urmaresc si ma citesc, iar pentru mine este o onoare si va multumesc din suflet dragii mei.
          Sunt absolut sigura ca am in lista domnisoare/doamne ce iubesc produsele cosmetice, tocmai de aceea cei de Flormar, au fost foarte generosi si au pregatit pentru voi o super surpriza. Eu una sunt innebunita dupa produsele lor, si nu o spun ca sa ii laud sau ca sa le fac reclama. Va spun doar atat Deluxe Cashmere Lipstick, si credeti-ma cand spun ca este singurul ruj caruia nici un altul nu i-a putut face concurenta. Am incercat multe alte firme ( si aici pot da nume foarte multe), insa acest ruj a fost singurul care nu a disparut de pe buzele mele. Nu stiu voi dar eu urasc sa mi se ia rujul de pe buze si sa ramana pe pahar, pe lingurita si tot asa, imi place sa reziste si sa aiba elasticitate. Ei bine da acest ruj mi-a oferit exact ce aveam nevoie elasticitate, hidratare si rezistenta la transfer. Va pot arata 2-3 poze sa vedeti ce efect wooow are.




Eu una sunt topita dupa acest ruj, a fost dragoste la prima aplicare. asa ca va recomand sa va aruncati un ochi pe site-ul lor, cu siguranta veti gasi ceva interesant. 
Rujul acesta este doar unul din multele produse Flormar pe care le folosesc constant si le recumpar cu mare drag, pe langa acesta folosesc spray-ul de corp, rimel, pudra si lista continua. Pe cei de la Flormar vi-i recomand cu mare drag si cu toata sinceritatea, mai ales ca sunt un brand ce il iubesc.
Asa cum va spuneam alaturi de echipa Flormar organizez un concurs ce va avea 3 premii pentru voi dragile mele inimioare. Acesta se va desfasura pe pagina de facebook a bloggului, si tot ce va pot spune este " SUCCES" .


Un comentariu:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...