joi, 30 ianuarie 2020

Te iubesc ... o declarație de dragoste simplă, elegantă și sinceră!

   Luna iubirii își face simțită prezența ușor,  ușor,  parfum de dragoste plutește în aer. Dragostea o celebrăm zi de zi alături de persona iubită , dar parcă februarie are frumusețea lui.
  Cum ne putem surprinde jumatatea în cel mai frumos mod? Cei de la AENEAS.Collection, vin cu o propunere pentru noi, și pot spune că ideea lor este absolut ingenioasă.


Cum ar fi să poți spune persoanei iubite, jumătății tale " Te iubesc " în 100 limbi străine? Știu,  sună fantastic de bine și de surprinzător. Bijuteriile celor de la AENEAS.Collection sunt unice și vin în ajutorul nostru. 

Acest model de brățară sunt sigură că va surprinde jumătățile masculine. Negru clasic, elegant și totodată romantic căci dacă se vor uita în interiorul pietrei de pe brățară vor vedea cea mai sinceră declarație de dragoste "Te Iubesc".
Pornind de la această profundă, sinceră și sublimă declarație,  doamnele și domnișoarele vor fi mai mult decât încântate de această nouă colecție.  

Eleganța este cuvântul potrivit pentru aceste bijuterii, eu sunt încântată de această colecție și o recomand cu mare drag. Mai ales dacă vreți să vă surprindeți jumatatea, și să-i faceți un cadou deosebit, o amintire prețioasă.  


Colierul Venus și brățara Afrodita le-am ales pe Rose Gold, mi s-au părut potrivite pentru Ziua Îndrăgostiților. Sunt elegante, rafinate și speciale, căci nu orice bijuterie poartă cel mai simplu, sincer și romantic " Te Iubesc ". 



  1. Voi ce surprize pregătiți pentru Valentine's Day ? Dar pentru Dragobete? Eu personal le celebrez pe ambele, îmi place să-mi surprind soțul cu mici declarații! De aceea am ales să-l surprind cu brățara Troya. Dați o fuguță pe site și veți vedea că au și reduceri, sunt sigură că veți găsi bijuteria potrivită. 

10 comentarii:

  1. O idee foarte bună, mulțumim pentru recomandare! Recunosc că nu prea am celebrat, dar i-aș face o surpriză de genul!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici noi nu ne avântăm să celebrăm cu mult fast, însă ceva micuț simbolic și o cină în doi, este un moment perfect ce ne rămâne amintire.

      Ștergere
  2. Chiar nu m-am gândit ce o sa îi fac cadou sotului, nu prea am cum sa plec de acasa asa ca o sa comand ceva online.
    Multumim frumos pentru recomandare, chiar este SUPER interesant .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pe mine m-a încântat ideea de a ne potrivi, pandative la fel dar șnururi diferite.

      Ștergere
  3. Wow! Sunt superbe bijuteriile si foarte originale, au niste modele unice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dorina într-adevăr sunt speciale, unice și sunt o dovadă a unei declarații eterne și sincere.

      Ștergere
  4. Ce minune să am fostul meu din spate și am nevoie să împărtășesc această mărturie grozavă .. Vreau doar să vă mulțumesc domnului ODION cască de vrăjitoare pentru că mi-a luat timp pentru a mă ajuta să arunc vraja care îl readuce pe fostul meu iubit acum iubitul meu care a pierdut brusc interesul în mine după șase luni de logodnă, dar astăzi suntem căsătoriți și suntem mai fericiți ca niciodată, sunt cu adevărat lipsit de cuvinte și bucuroși și nu știu cât de mult sunt de apreciat față de dumneavoastră Dr. ODION vrăjitorule un Dumnezeu trimis să restabilească relația ruptă, se bucură profund de a ajuta oamenii să își atingă dorințele, să găsească dragostea adevărată, să-și recupereze foștii iubiți, să înceteze relațiile abuzive, să găsească succesul, să atragă fericirea, să găsească colegi de suflet și multe altele, contactează-l astăzi. și lăsați-l să vă arate minunile și uimirea sistemului său de vrăji Love. El furnizează rezultate cât se poate de bine în distribuirea prin vrăji reale, îl contactează prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921. el te poate ajuta, de asemenea, să arunci vraja puternică de dragoste în relația sau căsătoria ta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Vreau să mulțumesc nelimitată acestui mare bărbat numit Dr. ODION, sunt fericit astăzi pentru că soțul meu este acum din nou plin de dragoste, soțul meu m-a părăsit pentru o altă femeie, doar pentru că am avut o mică neînțelegere. m-a părăsit și mi-a promis că nu se va mai întoarce niciodată la mine. plang toata ziua cautand o solutie care sa ma ajute sa-l readuc. Apoi am văzut o distribuție de mărturii pe internet de ROSE GOMEZ. Îl trimit prin e-mail și îi spun problemele mele pe care le am cu soțul meu, iar el promite să-l aducă înapoi acasă în termen de 2 zile. într-adevăr, este minunat, el mă ajută să-mi revin soțul în două zile pe care le promite și soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a provocat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător Dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe Internet pentru ca oamenii să vadă cât de veritabil ești. Și vreau să spun tuturor celor de pe acest site că voi rămâne mereu mulțumită acestui om DR ODION pentru tot ce a făcut pentru mine, soțul meu este din nou cu dragoste, grijuliu, veridic și promite să mă iubească pentru totdeauna. o promisiune că toată lumea pe care o cunosc nu va avea niciodată o problemă de relație, contactează-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți, de asemenea, să-l apelați la +2349060503921.

    RăspundețiȘtergere
  6. Promit că voi împărtăși această mărturie peste tot în lume odată ce soțul meu se va întoarce la mine. Lucrurile nu funcționează doar până când faci alegerea corectă în viața ta. Am făcut alegerea corectă în viața mea când l-am contactat pe Dr. DAWN, marele vrăjitor specializat în restabilirea relațiilor sau căsătorii rupte, tratamentul infertilității sau a oricărei forme de boală și avorturi spontane, Numele meu este Patricia Albany, Din New York City, SUA și Sunt aici pe acest site pentru a-i mulțumi Dr. DAWN pentru munca bine făcută Pentru că nu m-am gândit niciodată că-mi voi recupera soțul după ce m-a părăsit timp de peste un an, dacă nu de dragul Dr. DAWN care m-a ajutat, aș face să nu fii aici astăzi. De aceea nu voi părăsi acest site fără a renunța la datele de contact ale Dr. DAWN. Contactați Dr. DAWN, pentru a vă restabili căsnicia sau relațiile rupte, Whatsapp: +2349046229159
    E-mail: dawnacuna314@gmail.com

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...