vineri, 1 decembrie 2017

~ Be a WOMAN, be a LADY, but the most important be a HOT MAMA ~

        Frumusetea este in fiecare din noi, indiferent ca suntem scunzi, inalti, mai plinuti, mai slabi sau mai grasi. Fiecare din noi are un acel ceva, ce il face sa fie special, si sa fie placut de cei din jur. Insa cele mai speciale sunt femeile gravide, au o anume caldura in zambet, si o blandete in privire. Nu ai cum sa nu le recunosti in multime, ele se diferentiaza imediat de celelalte doamnisoare si doamne.

      Unele dintre ele sunt asa de cochete, incat ai crede ca nici nu sunt gravidute. Imi aduc aminte de perioada in care eram gravida si ma trec fiori. Parca mi-as dori sa fiu iar in acea perioada, singurul inconvenient erau hainutele de gravida, ce gaseam prin mall nu prea ma multumea. Asa ca de cele mai multe ori dadeam comanda pe internet pentru hainute, in mare parte cautam si hainute pentru alaptare, pentru ca pe net gaseam o multime de articole.
      De cateva luni incoace, am inceput sa ne gandim la al doilea copil, in special fetita mea care isi doreste foarte mult o surioara, asa ca am inceput sa rasfoim site-urile pentru burtici si bebelusi. Daca la prima sarcina am incercat sa fiu cat mai chic si in trend, de data aceasta mi-am propus sa fiu o Hot Mama. 


I-am descoperit de curand, si mi-au placut foarte mult, au foarte multe haine pentru gravide, dar si haine pentru alaptare, ceea ce ma bucura foarte mult. Mi-ar placea foarte mult sa fiu ambasador Hot Mama, si cred ca as mai apela la cativa colegi pentru a promova acest site. De fapt sunt sigura ca as putea apela la ajutorul postului TVR2 pentru a realiza o campanie de promovare. Apoi la Radio Gold FM as porni cel mai haios spot publicitar, care cu siguranta ar atrage atenia gravidutelor. 


Ce m-ar revigora putin ar fi ExTraVita.ro,  cu ajutorul Mirelei Leoni am aduce putina culoare si voie buna, femeia aceasta emana viata prin toti porii. Iar gravidutele pe perioada sarcinii au nevoie doar energie pozitiva, zambete multe si hainute vesele. Iar Hot Mama are din plin hainute vesele pentru gravidute, lucru ce v-a bucura si incanta multe domnite.


Site-ul din punctul meu de vedere este foarte Sweet&Salty, asa ca pe mine m-a cucerit. Eu imi doresc sa ma bucure Dumnezeu cu inca o fetita, ca sa pot da iama pe site si sa imi aleg cat mai multe articole. Va dati seama daca eu sunt mega incantata, imaginati-va tinerele domnite ce isi asteapta cu nerabdare micutii prunci pentru a-i tine in brate. Suntem femei toate deopotriva, insa indiferent de situatie nu uitati sa fiti feminine, sa fiti doamne si nu in ultimul rand o super mama. Eu ma ghidez mereu dupa motto-ul: " Be a WOMAN, be a LADY, but the most important be a HOT MAMA". 




Acest articol participa in competitia SuperBlog 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...