duminică, 13 octombrie 2019

Coffee, my guilty pleasure !

    Cred că toată lumea iubește cafeaua, acea băutură aromată și cu un gust intens ce îți declanșează cu un singur click o stare de bine pentru întreaga zi.
    Îmi plac zilele de weekend pentru că atunci soțul face cafeaua pentru noi, în cursul săptămânii o pregătesc eu. Ar fi minunat de bună dacă, ar nimeri și cât de intens să o facă sau cât de aromată. Intotdeauna îi mai trebuie ceva, îi lipsește ceva, dar niciodată nu îi spun ci apreciez gestul.
    Zilele trecute am început să mă interesez și să caut un espressor, unul bun care să facă o cafea bună, și nu una pe ghicite. Așa că tot căutând am descoperit magazinul online magNet.ro unde am găsit mai multe modele de espressoare automate Philips. 




Multe modele utile, și tocmai bune de luat acasă,  însă eu căutam ceva mai mult. Ceva nu știu ce, ceva să mă facă să spun că da acesta este, îl cumpăr și gata.
  Am încredere în instinctele mele atunci când fac cumpărături,  de altfel ca toate femeile cred, căci noi parcă avem un simț aparte. Tot răsfoind siteul am dat peste un model Philips cu sistem de lapte Latte Go, mi-a captat atenția și am dat click pe el.



După primele rânduri citite la descrierea aparutului, simțeam parcă în nări mirosul proaspăt al boabelor de cafea. 


Am zis clar trebuie să îl am, îmi punea la dispoziție o varietate de cafele, cu o simplă personalizare la o atingere de buton.




  Nu mai aveam răbdare să ajungă mai repede acasă acest aparat minunat.  Prima cafea savurată a fost alături de soțul meu, aroma intensă și un gust intens de cafea proaspătă.  Clar nu există comparație, standardele au fost ridicate la cel mai înalt nivel, iar un iubitor de cafea îl va adora. Acum soțul meu prepară mai des cafeaua, căci datorită râșnitei din ceramică,  avem parte de un gust senzațional și ne bucurăm de fiecare strop de cafea. Prietenii când vin în vizită mereu sunt surprinși de aroma cafelei, de textură și de gust.



 Așa că da pot spune că espressorul Philips luat de pe siteul magNet.ro își merită fiecare bănuț. Mai mult cum pun la dispoziție o gamă variată de espresoare, prietena mea cea mai bună și-a cumpărat un espressor Saeco la fel de bun ca și al meu. Așadar pe magNet.ro nu numai că găsești branduri de tot, dar și servicii de calitate.
Voi cum vă savurați cafeluța dragilor?



Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

4 comentarii:

  1. Foarte drăguț articol ,îți doresc succes!

    RăspundețiȘtergere
  2. Bun articol mi ar placea acest espressor!

    RăspundețiȘtergere
  3. Obisnuiesc sa gust din gustul desarvasit al cafelei preferate, in fiecare dimineata. Imi ofera relaxarea de care am nevoie pentru a incepe ziua alintandu-ma. De fiecare data cand imi savurez cafeaua preferata pur si simplu incep o calatorie unica a simturilor, si pornesc spre o poveste aromata.

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...