duminică, 27 octombrie 2019

Meniul de Început de An Nou: Perfuzii, ceai, calmante toate asezonate cu antibiotice.

    Anul trecut de Sărbători ne propusesem să sărbătorim și să ne distrăm alături de cumetrii noștri. Pregătiri peste pregătiri, probat ținute, toate bune și frumoase nimic nu prevestea ce avea să urmeze. În seara de Anul Nou ne-am distrat de minune, artificii, momente frumoase alături de oameni dragi. A doua zi însă îmi simțeam tot corpul greu și simțeam furnicături. Apoi au început frisoanele și febra, și nu mă mai puteam încălzi. Nu prea îmi aduc aminte mare lucru, știu doar că între episoadele de febră, soțul meu a chemat ambulanța. Țin minte că atunci când a sosit domnișoara de pe ambulanță direct perfuzii și spitalizare mi-a scris pe foaie.
   Mi-aduc aminte că dimineață a doua zi, la vizită, doctorul m-a întrebat dacă iau vitamine. M-am blocat și i-am zis că vitamine îmi iau din fructe și legume, eu cu pastilele, suplimentele nu prea am treabă.  A început să îmi explice beneficiile vitaminelor și să mă îndemne să iau. Mi-a prescris o rețetă cu calmante, antibiotice, iar la final mi-a recomandat vitamina C.
   Ajunsă acasă, mi-am luat tratamentul corespunzător, bineînțeles voi fi sinceră m-a ușurat un pic la buzunar. Și după toate cheltuielile cu sărbătorile chiar s-a simțit bine. M-am interesat unde aș putea găsi o farmacie ieftină , și am dat peste Farmacia la preț mic.




   Știu că pare un vis frumos însă,  aici am găsit Vitamina C la un super preț și nu numai pentru mine, ci și pentru fetiță.


 Am zăcut o săptămână încât am speriat-o și pe mama și pe soacra. Mama a venit de la Bârlad acasă la Constanța,  iar soacra făcea ture între casa ei și a mea, doar să vadă dacă am nevoie de ceva. Toată lumea îmi spunea că sunt foarte norocoasă că sunt așa de bine îngrijită. Așa este nimic nu se compară cu grija unei mame, chiar dacă este soacră,  și ea tot mamă este. Au avut grijă de mine și de fată, cât soțul meu era la muncă. Când m-am pus pe picioare, simțeam că sunt alt om. Iar ca prevenție m-am interesat ce am putea lua pentru a nu mai răci așa rău.
   Am descoperit că au pe site vitamine și minerale pentru un plus de energie și pentru imunitate.
    Recunosc că au fost cele mai urâte zile din acea perioadă, mai ales că mă simțeam slăbită,  și nu puteam să fac mai nimic. Frisoanele, febra și tusea efectiv m-au secat de puteri, dar acum m-am învățat și îmi iau doza de vitamine și minerale.
  Voi cum vă îngrijiți în această perioadă rece, pentru a nu vă îmbolnăvi?


Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

Întâmplarea este una adevărată și sper din suflet să nu se mai repete.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...