vineri, 21 octombrie 2016

                                 ~  Conectica - conexiunea cu lumea IT ~


           
               Traim in era tehnologiei, unde totul se misca cu viteza luminii si nici nu simti cand a trecut timpul. Ca fiecare familie si eu beneficiez de un laptop personal si un smartphone, insa nu ma pot numi un as in acest domeniu.
               Din ultima patanie pot spune ca am invatat ceva folositor, si anume sa imi verific laptopul periodic, sa dau un format, dar sa va povestesc patania mea si apoi veti intelege despre ce vorbesc. Nu am un laptop ultra mega performant insa ma inteleg de minune cu el, eu ma atasez repede de lucruri si le pastrez in stare cat mai buna, ei bine anii au trecut peste laptopul meu si chiar daca pe dinafara arata ca nou pe dinauntru piesele nu mai sunt noi. Venind acasa de la birou mi-am pregatit ceasca cu ceai si m-am asezat la laptop pentru a-mi citi mailurile si pentru a verifica anumite comenzi. Ei bine micul meu prieten nu mai voia sa porneasca si pace, dupa indelungi minute am reusit sa il aprind, insa nu ma puteam conecta la internet. Am incercat sa ii dau de cap insa nimic, nu am avut sorti de izbanda, deja intrasem un picut in panica, ma gandeam " tine-te bine s-a stricat laptopul, pregateste-te sa dizolvi considerabil bugetul". Am incercat sa aflu daca puteam gasi o persoana care ar fi putut sa ma ajute, pentru ca sotul meu era plecat in delegatie, iar fratele meu era plecat cu prietenii la munte, asadar eram singura si trebuia sa ma descurc. L-am sunat pe amicul meu Popi si i-am zis ca sunt intr-o mare incurcatura, ei bine el m-a linistit, chiar daca nu era in Constanta si era tocmai la Cluj. Intai de toate m-a intrebat de conexiune, habar nu aveam cu ce se mananca insa ulterior am aflat, si i-am zis ca aparatul cu mici beculete este mort. Ei bine aveam sa aflu ca trebuie sa cumpar un nou router wireless, asa am aflat ca se numeste aparatul cu beculete. Sugestia lui a fost sa intru pe site-ul celor de la Conectica, pentru ca acolo gasesc absolut tot ce am nevoie pentru a rezolva problema laptopului meu. Tot el mi-a zis ca pentru calculatorul sotului meu sa caut un cablu de retea nou si un cablu HDMI pentru ca ne plac filmele. Ei bine daca la cumparaturi m-am priceput, Popi mi-a zis pregateste-te sa dai primul format laptopului tau, sa va spun sincer am simtit un gol in stomac, m-am asezat in fata laptopului si i-am zis ca sunt gata sa fac ce imi cere. Ei bine nu a durat mult si am reusit sa dau format laptopului, insa mi-am ros unghiile grav de emotii sa spun asa, nu stiam daca voi reusi, nu stiam daca laptopul va face sau nu boom. In cele din urma am reusit sa instalez tot ce a fost nevoie si va spun sincer laptopul meu functioneaza, produsele cumparate de la Conectica sunt foarte bune, sotul meu cand s-a intors acasa din delegatie a ramas soc, uimit peste masura, nu ii venea sa creada ca eu am dat format laptopului si pe deasupra am si stiut sa cumpar router, cablu de retea ceea ce nu multe femei se pricep, un plus pentru cei de la Conectica pentru ca gasesti tot ce ai nevoie.
                      Sa va mai spun ca cei de la Conectica implinesc 10 ani de existenta, deci Popi clar a stiu la cine sa ma indrume sa apelez, sunt experti si ofera servicii calitative, ceea ce conteaza foarte mult in lumea IT. Le urez la cati mai multi ani de prosperitate si servicii excelente, iar pe voi dragii mei cititori va sfatuiesc cu mare drag daca aveti nevoie de ajutor apelati la echipa Conectica cu incredere.


                          Acest articol participa in competitia SuperBlog 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...