marți, 11 octombrie 2016

                                           ~ Farmec - naturalete si frumusete ~


                Intotdeauna am admirat domnisoarele frumoase si cochete, care se purtau naturale si aveau acel aspect sanatos al tenului, al parului si al pielii, mi se pareau desprinse din reclame. Ei bine eu nu m-am bucurat de acest privilegiu, si pot spune ca am suferit, nu ma simteam bine in pielea mea, credeam ca toata lumea se uita la mine si ma studiaza atent.
                Dupa terminarea studiilor trebuia sa imi gasesc de lucru, insa in zilele noastre e greu, cu ajutorul mamei si cu rabdare am reusit sa devin un mic ucenic ai specialistilor Gerovital. Nu va pot exprima fericirea si lacrimile de bucurie, pentru mine ei erau undeva pe un piedestal, erau doctorii in frumusete. Lasand acestea la o parte cand am ajuns dis de dimineata la laborator, ne-au intampinat specialistii pe mine si inca alti 4 colegi, pentru ca in total eram 5 mici ucenici care aveau sa invete tehnici noi, aveau sa vada noi produse la stadiul de cercetari. Fiecare am fost plasati in grija unui specialist, eu am avut norocul sa invat de la doamna Vivi, dumneaei cerceta o noua formula pentru tenul cu probleme acneice. Primul pas a fost sa completez un chestionar cu cateva intrebari legate de tenul cu probleme, bineinteles nu mi-a fost greu sa raspund, pentru ca in adolescenta ma confruntasem cu o astfel de problema, si inca si acum din cand in cand mai aveam astfel de probleme. Vazand ca ma uitam lung la formula si ca ochii mei exprima multe alte intrebari, doamna Vivi a tras un scaun si m-a intrebat "de ce ti-ai dorit sa fii aici, de ce nu ai ales alta sectie sau alt domeniu? ", i-am povestit problema mea acneica, si am vazut-o ca zambeste. Mi-a zis ca si ea intampinase astfel de probleme in tinerete insa la ea caderea parului a fost problema principala. Tot ea mi-a zis ca formula cremei antiacneice era gata, acum urmand sa apara pe piata pe rafturile farmaciilor, supermarketurilor mari si mai nou in noile magazine Gerovital deschise in tara. Aveau nevoie de noi cei tineri sa le completam acel chestionar cu intrebari, pentru ca stiau ca noua generatie se confrunta cu probleme acneice, cu caderea parului dar si cu probleme ale pielii uneori fiind uscata in exces. Timp de o saptamana am lucrat la ultimele retusuri ale cremei antiacneice, si va pot spune ca ingredientele sunt alese cu grija pentru a ingriji tenul cu probleme, de exemplu pantenolul care are efect de vindecare a ranilor,zincul care regleaza secretia de sebuum. Produsele Gerovital H3 Derma+ sunt garantia inovatiei si a calitatii special create pentru noi, pentru a ne bucura de un ten, par si corp curat, hidratat si sanatos, iar raportul calitate-pret este unul destul de avantajos.
               Bineinteles ca a sosit si ziua inaugurarii gamei Gerovital H3 Derma+, aceasta a avut loc la Constanta in cadrul City Park Mall, si ca invitati au participat Ramona Badescu, Claudia Pavel, Anca Serea, Alexandru Constantin si bineinteles domnul director general Mircea Turdean. La Constanta produsele Gerovital au mare cautare, asa ca din dorinta de a avea aceste produse mai aproape de cliente, cei de la Farmec au decis sa deschida acest magazin si va pot spune ca au avut un mare succes. In prezent si eu folosesc un mic set compus de mine acesta continant o crema masca-calmanta si crema antiacneica prezentata mai sus. Totodata folosesc seara crema nutritiva multivitamine din gama Gerovital Plant, va pot spune ca este o crema bogata in nutrienti si vitamine, o aplic seara pe tenul curat pentru a avea un rezultat optim.
                         

Experienta mea a fost una folositoare si totodata am invatat ceva, produsele Farmec sunt produse romanesti de calitate, pe care le cumpar oricand cu incredere. Mai jos va las cateva poze de la inaugurarea magazinului in Constanta, a fost un mare succes.
Sunt curioasa sa vedem unde ma poarta noul meu job si ce produse noi voi mai descoperi, dar aceasta este o alta experienta ce o voi impartasi cu voi dragii mei pe viitor.






Acest articol participa la competitia SuperBlog 2016.

Seara buna dragii mei, pupici colorati, :* 

Un comentariu:

  1. Felicitari pentru articol, Catalina! :) Ma bucur sa vad constanteni care participa la SuperBlog! Trecand peste asta, ai scris foarte fain, insa mi-ar fi placut sa fii mai creativa de atat si sa fii mai atenta la cerintele tehnice, deoarece link-ul catre pagina de Facebook Farmec nu trebuia inclus in articol.

    Felicitari inca o data si mult succes la urmatoarele probe!

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...