luni, 31 octombrie 2016

~ Smart Car ~

                             ~ It's a gadget world ~



         In momentul in care am decis ca avem nevoie de o masina, eu si sotul meu am optat pentru o masina marca Ford modelul S-Max2006-, era exact cum ne doream spatioasa si numai buna pentru vacante petrecute in familie. Eu personal eram foarte incantata de masina, neavand carnet si nici pricepandu-ma la masini, o vedeam ca pe o super masina, in schimb sotul meu dupa cateva zile in care a condus-o si s-a plimbat pentru a-i face rodajul, a decis ca isi doreste pentru masina un sistem navigatie auto. 
         Am inceput sa ne interesam pe la prietenii nostri, sa le ascultam parerile, intr-un final Mircea ne-a recomandat firma Edotec, el avea un astfel de sistem luat de pe site-ul lor, si s-a declarat foarte multumit. Acasa am intrat pe site si am inceput sa cautam sisteme navigatii auto specifice modelului nostru de masina, eu nu stiam ce anume caut, insa sotul meu stia exact ce isi dorea si anume bluetooth pentru carkit, radio, usb player, sd card, ecran capacitativ multitouch, sistem de operare Anroid 4.4.4, sistem de parcare inteligent, sisteme camere 360. In cele din urma am optat pentru modelul Edotec EDT - M003 Navigatie Dvd Auto Android Gps Bluetooth Ford, am dat comanda si in cateva zile l-am primit, sa va spun ce incantare pe sotul meu si ce bucurie, in cateva ore impreuna cu un prieten de al lui deja montasera gadgetul.
        Si cum altfel sa facem inaugurarea gadgetului daca nu printr-o minivacanta la bunici tocmai la Barlad, zis si facut am impachetat cateva hainute ale noastre si ale fetei si am pornit la drum. Pe drum sotul meu a pornit gps-ul si apoi a dat drumul la muzica spre bucuria fetitei noastre, apoi cand am vrut sa facem popas a folosit sistemul de parcare inteligent si sistemul de camere deci o parcare facuta ca la carte, am evitat situatii neplacute si am avut o experienta placuta. Am ajuns la destinatie binedispusi, veseli si chiar deloc obositi, pentru ca defel soferii care nu folosesc un astfel de sistem ajung la destinatie obositi si incordati, au nevoie de o ora doua de somn. Ei bine sotul meu era ok ba chiar dupa amiaza am iesit sa vizitam gradina zoologica, si in ciuda faptului ca nu cunosteam orasul Barlad sistemul gps si cel de parcare iar si-au facut treaba impecabil, nimic de reprosat si noi toti relaxati si chef de distractie. Ba chiar in parcare un domn ne-a abordat si ne-a intrebat ce sistem de navigatie folosim, sotul meu i-a dat detalii si pentru ca folosea tot un model Ford l-a sfatuit sa foloseasca un sistem universal sau sa intre pe edotec.ro si acolo va gasi diferite modele ce se potrivesc modelului de masina. Ne-a multumit si chiar a ramas ca va accesa site-ul si se va documenta, va spun sincer ca aceste gadgeturi sunt minunate si utile.
           Cine spune ca vai nu sunt necesare se insala, sunt untile si nu este nevoie atunci cand nu te descurci sa opresti in trafic si sa intrebi, sistemul gps este un ajutor de nadejde.
           Daca aveti nevoie de un astfel de ajutor nu ezitati sa apelati cu incredere la aceasta echipa, va ofera absolut tot ce aveti nevoie pentru a echipa masina corespunzator. Noi avem parte de vacante linistite si vesele, astfel nemaiavand nevoie sa ne oprim sa intrebam in trafic sau sa folosim harti.

                   Acest articol participa in competitia SuperBlog 2016

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...