miercuri, 30 noiembrie 2016

~ AVBS CREDITeaza, suflete de sarbatori sa incalzeasca ! ~

           
          Cu totii stim ca luna Decembrie este luna cadourilor, dar ce te faci in momentul in care nu dispui de bani, nu ai de unde sa te imprumuti si mai mult familia este numeroasa. Este foarte simplu putem apela la un credit rapid, stiu va veti gandi ca nu este asa de usor de intrat in posesia unui astfel de credit.. Va inselati, alaturi de echipa mea am reusit sa punem bazele unui proiect pe care l-am numit " AVBS CREDITeaza, suflete de sarbatori sa incalzeasca! ", da cu acest proiect speram ca toti romanii sa isi poata permite sa faca o mica surpriza celor dragi.
                     Echipa mea este tanara si plina de idei, au acel imbold si zvac pentru a crea un proiect bine pus la punct, tocmai pentru a veni in ajutorul oamenilor. Sweet & Salty ne va condimenta proiectul, ExTraViTa.ro ne va impartasi din experiente, Litere Stacojii ne va ajuta cu un mic speech, dar si cu un text bine adaptat proiectului nostru pentru a-l putea introduce in spoturile publicitare de pe TVR2. Exact cum va spuneam o echipa tanara, cu idei minunate dar si cu spirit de echipa, totul pentru a va usura voua dragilor sarcina de a imparti cadouri cu cei dragi. Ne-am propus sa ne lansam si in mediul online pentru ca in ultima vreme, mediul online desfasoara un real succes, si cum noi ne adresam tuturor, promovam proiectul si in mediul online.
                   La AVBS poti lua foarte usor credit doar cu buletinul, astfel ne propunem sa incalzim cat mai multe suflete de sarbatori, sa le aducem zambetul pe buze. Cu un credit rapid iti poti satisface nevoile, sau poti rezolva situatiile neprevazute care te dau peste cap, dar cu un astfel de credit scapi de batai de cap si esti si linistit. Cu siguranta veti reusi sa luati cadourile dorite pentru cei dragi, sa faceti cumparaturile pentru sarbartori, intr-un cuvant AVBS va vine in ajutor si se pliaza dupa necesitatile dvs.
   

La AVBS banii iti pot intra chiar in aceeasi zi in cont, si astfel te poti folosi de ei pentru a-ti rezolva problemele, ne-am propus promovarea acestui proiect si cu siguranta ideea va fi imbratisata de multi romani. Cu siguranta vom bucura multe familii, multi copilasi ce se vor bucura de bradut, cadouri, si de o masa imbelsugata alaturi de familie, si vor fi multe zambete.
Dragilor daca aveti nevoie un mic ajutor, solutia v-o oferim noi pentru ca " AVBS CREDITeaza, suflete de sarbatori sa incalzeasca! ".

Acest articol participa in competitia SuperBlog 2016

2 comentarii:

  1. Bună Cătălina, îți mulțumim mult pentru articol și îți urăm mult succes.
    Un astfel de credit ar putea să facă sărbătorile fericite tuturor! :)

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...