duminică, 27 noiembrie 2016

~ FARMECul Sarbatorilor de Iarna ~

                              ~ Clinchet de clopotei, miros de brad sarbatorile ne bat in prag ~




              De mica am iubit sarbatorile de iarna, adoram sa pregatesc globutele, beteala, instalatia de pom alaturi de tatal meu, sau cand eram la tara alaturi de bunicii mei. Nici bine nu sosea luna noiembrie si primul ger ca eu deja visam la fulgii de zapada, la colinde si la aroma portocalelor, a prajiturilor cu scortisoara. Nu stiu daca exista cineva care sa nu iubeasca spiritul sarbatorilor, de fapt eu stiu o persoana ce parea a fi Grinch insa intre timp s-a dovedit a fi un om cu un suflet cald si iubitor. Ba chiar acum 2 ani mi-a facut o surpriza si a pregatit bradutul impodobit superb, instalatiile luminoase atent aranjate, cand am intrat in casa fiind venita in vizita am ramas total uimita, unde disparuse Grinch? Da pana si cel care se vrea a fi cu inima de piatra si rece in adancul sufletului se afla un gram de iubire si caldura.
             Am fost fascinata intotdeauna de Mos Craciun, de cum reuseste ca intr-o singura seara sa indeplineasca mii de dorinte arzatoare, si cum lasa cadourile si dispare inainte sa il putem vedea. Mereu mi-am dorit sa fiu Mos Craciun macar o data pentru a vedea in sufletele copiilor acele dorinte arzatoare, sa pot darui cel putin un mic zambet tuturor, pentru ca un zambet poate incalzi sufletul.
             Anul acesta am ales sa fiu Mos Craciun pentru ai mei cei dragi din familie, si cum faceam lista cu cadourile pentru cei dragi, am cazut pe ganduri oare cum ar fi sa fiu Mos Craciun pentru o zi si sa impart daruri pentru toti de pe pamant. Wow asta da provocare dar nu imposibila, daca pentru cei mici rezolvam cu jucarii si dulciuri, ce facem cu cei mari? Este foarte simplu cand ai cadouri Farmec la indemana, da da exact cum ati citit Farmec brandul nr. 1 in preferintele romancelor. Asa ca de ce nu ar fi si in preferintele tuturor femeilor, mai ales ca oricarei domnisoare sau doamne ii place sa se ingrijeasca si sa foloseasca produse eficiente ce au in componenta ingrediente de ultima generatie. Asa ca am imbracat costumul de Mos Craciun si am pornit sa impart daruri pentru toti, pe iubite le rasfatam cu casete cadou frumos ambalate, iar pe iubiti, tatici si bunici ii alintam dar ii si surprindem cu borsete cadou. Pentru dragile noastre mamici, bunici dar si matusi pregatim Caseta cadou Gerovital H3 Classic Natural care cu siguranta le vor surprinde si le vor incanta. Cu siguranta nu vom mai auzi gandurile acelea de genul " la ce s-o fi gandit cand a ales acest cadou", " oare de ce mi-a luat cadou pentru pustoaica cand de fapt eu am 37 ani" sau invers, sau cine stie ce alte remarci.
           Intr-adevar este minunat sa fii Mos Craciun si sa aduci un zambet, o speranta, o bucurie tuturor din intreaga lume, adorabili sunt copiii si obiceiul lor de a lasa paharul cu lapte si delicioasele fursecuri cu unt. Cum sa nu iubesti craciunul si cum sa nu imparti bucurii cand ai ajutor din partea echipei Farmec? Spor la impartit cadouri tuturor ce isi doresc sa fie Mos Craciun pentru o seara, va asigur ca veti avea parte de momente magice.

                     Acest articol participa in competitia SuperBlog 2016.

                             



Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...