duminică, 8 octombrie 2017

~ 18 ani Buclucasi ~


       Nu voi uita niciodata petrecerea de majorat, eram cat pe ce sa nu imi mai fac aparitia la petrecere. Prietenul meu de atunci, avusese grija de tot de lumini, muzica, spatiu si bineinteles voie buna. De invitati la fel s-a ocupat tot el, pentru ca eu eram atractia serii si ma pregateam sa arat cat mai bine. O data faci 18 ani si imi doream sa fie ceva de vis, de neuitat.

      Inainte cu cateva zile, eram in febra cautarii unei rochite dragute, am luat la pas alaturi de prietenele toate magazinele din Constanta. Dupa cautari indelungate am gasit rochita perfecta, bineinteles alaturi de pantofii potriviti, iar eu eram in culmea fericirii, parca mi se parea ca plutesc. Ei bine daca pe zi totul fusese minunat, seara s-a transformat intr-un dezastru. Descoperisem cu stupoare ca imi aparusera 2 cosuri, unul deasupra buzei superioare si unul in barbie. Doamne imi venea sa plang, ma pregatisem atat de mult pentru majoratul meu, incat acum totul mi se parea ca se naruie. Nu aveam nici o solutie care sa le trateze in 2 zile, caci atat mai era pana la majoratul meu.

    Am mers in farmacie a doua zi, i-am povestit farmacistei intamplarea nefericita si saraca a incercat sa imi dea sfaturi si sa imi recomande produse eficiente, insa eu simteam ca nimic nu are efect. Pana la urma tot cu ajutorul mamei am reusit sa o scot la capat. Cum? Pai simplu mama mea este o femeie simpla si nu foloseste prea multe cosmetice, insa ca orice femeie are si ea mici secrete de frumusete. Iar secretul ei este Farmec, da da poate nu va vine a crede, insa produsul de suflet al mamei este celebrul Lapte Doina, daca va mai amintiti de el. Ei bine mama mea cea iscusita mi-a preparat o masca cu pulbere de argila de la Farmec, pe care am aplicat-o 2 zile la rand de 2 ori pe zi. Vreti sa stiti rezultatul, nici urma de cos sau acnee, si bineinteles am putut sa ma pregatesc pentru majorat.

 Cum a fost la majorat, ei bine va pot spune ca a fost de vis, am primit un superb buchet cu trandafiri albastri, am dansat alaturi de partenerul meu si da am fost in centrul atentiei.


  Si in acea perioada exista notiunea de selfie, doar ca noi o foloseam un pic mai greu. Foloseam o camera sau un telefon cu camera pe spate si incercam sa ne facem o poza cat mai reusita. Mi-aduc aminte ca si la majorat am incercat sa facem 2-3  astfel de poze si pot spune ca au iesit haioase rau de tot.

         Ei bine anii au trecut, iar eu am ramas fidela brandului Farmec, poate o sa va intrebati de ce, raspunsul e simplu. Farmec este o marca de incredere, cu produse create de specialisti ce folosesc ingrediente de ultima generatie. Noua lor gama Gerovital Stop Acnee este ceea ce tenul meu avea nevoie la 18 ani, dar si acum. Asa ca ma bucur nespus ca au scos o astfel de gama dedicata tenului cu probleme. Cu aceasta noua gama vom fi gata de selfie fara sa ne mai facem griji asupra cosurilor ce pot aparea neasteptat.
        Eu sunt foarte incantata de gelul spumant matifiant, si de crema CC matifianta, ele fac parte din ritualul meu zilnic. Dimineata ma trezesc foarte devreme gen 5:45, si nu am timp sa ma machiez sau sa pierd mult timp in fata oglinzii, dar cele 2 produse ma scot din incurcatura mereu. Datorita lor am o piele sanatoasa si bineinteles sunt mereu gata de selfie.


        Asa ca dragilor daca v-am facut curiosi, aruncati un ochi pe site-ul lor, sau iesiti la o plimbare in City Park Mall caci magazinul din Constanta acolo se afla. Cu siguranta veti gasi raspuns la problemele ce le intampinati si veti fi mai mult decat incantati de aceste produse.


Acest articol participa in competitia SuperBlog 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...