duminică, 15 octombrie 2017

~ Detaliile fac diferenta ~

                    ~ Cursuri de limbi straine pentru firme active si inovative ~


     
        Timpul trecea cu viteza luminii. sefa se vedea clar ca era extrem de agitata si nu stia cum sa faca sa fie situatia favorabila pentru firma, pentru ca angajatii sa fie bine. Cu o luna in urma sefa primise o sugestie cum ca angajatii firmei nu s-ar descurca prea stralucit sa negocieze contractele in engleza si nu numai.

          In mare parte firma avea angajati tineri iesiti de pe bancile facultatii, dar erau tineri foarte buni in domeniul negocierilor din constructii. Un sef ingust la minte probabil ca i-ar fi concediat rand pe rand pe toti si i-ar fi numit incompetenti. Insa noi fiind in anul 2017, sefa s-a gandit ca trebuie sa existe o solutie pentru angajatii ei, probabil ca de aceea se spune ca femeile sunt slabe in afaceri sau cine stie. Oricum cine a inventat aceasta vorba, mare greseala caci femeile sunt super bune conducatoare.
          Tot cautand o solutie pentru a remedia aceasta problema, solutia salvatoare a venit de la Evelyn tipa de la contabilitate. Ea a venit cu propunerea catre Christinne sefa noastra, ca cel mai bine ar fi ca tot stuff-ul sa participe la cursuri de limbe straine pentru firme. Daca la inceput a fost sceptica, in cele din urma Christinne ne-a convocat pe toti si ne-a transmis clar ca vom participa la acest curs de limbi straine alaturi de agentia de traduceri Swiss Solutions.
     

Stiam de aceasta agentie ca este cea mai buna din Romania, si ma tot intrebam ce ar putea ei totusi sa ne invete pe noi, pentru ca vorba aia aveam o facultate facuta. La fel ca si restul eram curiosi si totodata sceptici, ne simteam reintorsi pe bancile scolii. Ei bine totul a mers foarte bine si spre uimirea noastra chiar am invatat termeni noi si intre timp am putut incheia mai multe contracte. Intr-adevar micile detalii fac diferenta intr-o astfel de firma si intr-un colectiv numeros. Rezultatele acestui curs au fost pe masura, si s-au vazut mai apoi la sedinta lunara. Daca la inceput am fost sceptici iata ca in cele din urma am acceptat ca ceea ce invatasem in facultate nu era indeajuns, mai aveam nevoie de anumite cunostinte. Intr-o firma este necesar si ar trebui, dupa parerea mea sa fie obligatoriu, ca personalul sa stie una sau doua limbi straine. 

Cu o experienta de peste 13 ani in lumea traducerilor specializate, Swiss Solutions au lansat si proiectul dedicat cursurilor de limbi straine pentru firme. Un proiect bine gandit ce vine in ajutorul firmelor si al angajatilor. Un proiect profesionist gandit pentru profesionisti asa l-am putea numi, avand in vedere ca este facut de profesionisti. 

Ai nevoie de profesionisti in firma, atunci apeleaza la un o echipa profesionista ce iti pune la dispozitie un proiect profesionist.

Acest articol participa in competitia SuperBlog2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...