joi, 12 octombrie 2017

~ Vacanta cu parfum de munte ~

       Ador marea, v-am tot spus si in celelalte articole ca nu ma vad sa locuiesc in alta parte decat la malul marii. Iubesc sa ascult cantecul valurilor, si sa simt mirosul de sare, sa privesc apusul si sa vad cum danseaza pescarusii. Dar daca ar fi sa aleg unde sa imi petrec vacanta atunci as alege cu siguranta muntele. De ce, pai simplu pentru ca ar fi altceva decat marea mea draga, si pentru ca acolo te bucuri de un aer tare la inaltime si clar avem ce vizita.

      Daca vara nu plec din Constanta decat 2-3 saptamani, si acelea pentru a le petrece impreuna cu fiica mea la tara, in Moldova, printre traditii si obiceiuri vechi, toamna alegem sa petrecem o minivacanta in 3. Impreuna cu sotul si fetita alegem sa plecam mereu intr-o noua destinatie, si daca cat a fost mica fetita am tot vizitat Moldova, de data aceasta am ales Poiana Brasov. Asa ca ne-am pus pe cautat cazare in Poiana Brasov, nu ne-am dorit ceva foarte scump sau prea luxos, deci trebuia doar sa gasim locatia perfecta pentru noi. Ne-am dorit o locatie mica, cocheta si cu o priveliste care sa ne taie respiratia, cu servicii de calitate si atmosfera intima. Printre recomandari ne-am oprit la Hotel Royal Poiana Brasov, am decis sa rasfoim putin site-ul lor si sa vedem ce servicii ne pot oferi pentru minivacanta noastra. Pozele ne-au captivat pe loc, iar cea mica a fost foarte fericita vazand ce loc de joaca bine amenajat au pentru copii. Bineinteles o bila alba au primit-o si din partea sotului, au sala de biliard, iar el adora sa se relaxeze la o bere si la un biliard. Din partea mea au primit 5 stelute sau 5 bile albe cum vreti sa le spuneti pentru priveliste si pentru dormitor. Deci m-am indragostit de dormitorul lor de amenajarea lui, defel stim cu totii ca marea majoritate a camerelor de hotel sunt reci si anoste. In pozele de mai jos veti vedea de ce am fost incantata de Hotel Royal Poiana Brasov.


     
                                                  Dormitorul care mi-a placut foarte mult.

                                                                 Sala de biliard

                                                     Locul de joaca pentru copii

       



       Cred ca pozele vorbesc de la sine si arata cat de mult isi doreste Hotel Royal sa aiba clienti multumiti si satisfacuti. Nu am stat pe ganduri prea mult am pus mana pe telefon si am facut rezervare, si bineinteles am pornit catre Poiana Brasov. Pe drum am putut admira peisajele ce ma fascinau, iar cand am ajuns la destinatie am ramas de-a dreptul surprinsa placut. Atmosfera placuta, intima si caldura cu care am fost intampinati ne-au facut sa ne simtim ca acasa. Personalul cu zambetul pe buze si gata sa ne sara in ajutor sa ne asigure tot confortul m-au facut sa ma simt extraordinar.
       Fetita mea Antonia, a fost de-a dreptul extaziata ca in spatiul pentru copii se afla si un hamac, asa ca a ales sa stea dupa amiaza acolo. S-a bucurat de privelistea de vis si si-a lasat parul balai mangaiat de razele soarelui. In ciuda faptului ca am avut conexiune wi-fi, nu am avut timp sa stam pe retelele de socializare. Ne-am plimbat, am vizitat diverse locatii si ne-am bucurat de conditiile excelente de cazare.

      Hotelul Royal dispune de 10 apartamente de 4 persoane, 1 apartament de 5 persoane, 8 triple. 8 duble matrimoniale, o camera twin si si o camera twin superior. Bineinteles toate dotate cu absolut tot ce trebuie, servicii ireprosabile la cele mai inalte standarde. Am petrecut o minivacanta asa cum mi-am dorit, aer curat, priveliste de vis, conditii de cazare super, nu stiu daca as avea ceva de obiectat.

     Daca in timpul anului ma delectez cu draga mea mare, toamna aleg muntele pentru peisajele frumoase, pentru aerul curat si pentru o mica escapada din rutina noastra zilnica. Recomandam cu drag aceasta locatie, mai ales familiilor ce isi doresc sa petreaca vacante placute alaturi de copii in conditii optime. Noi cu siguranta vom reveni cu drag la Hotel Royal Poiana Brasov.






    Acest articol participa in competitia SuperBlog 2017.


   

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...