miercuri, 11 octombrie 2017

~ Bataile inimii ~

          Inceput de mai, copaci infloriti, parfum de ciresi de mai, si fete zambitoare ce ma tot intrebau cand vine pe lume mogaldeata mea. Mai aveam cateva zile si ma pregateam sa devin mamica, dar acest lucru nu ma impiedica sa ies din casa la plimbare sau la un suc cu prietenele mele.

          La inceputul sarcinii doctorul ce ma supraveghea, mi-a recomandat sa ascult cat mai multa muzica si sa vorbesc cu fetita mea. Toata lumea stie de legatura speciala ce se creeaza intre mama si copil, asa ca eu am profitat de cele 9 luni si am ascultat muzica cat de mult am putut. Plecam la plimbare pe jos si cu castile in ureche, stateam in parc pe bancuta admiram parintii alaturi de copiii lor si ma bucuram de momentele mele.

           Pasiunea pentru muzica o am de mica, insa in adolescenta devenisem dependenta de muzica, viata fara muzica mi se parea anosta. Dormeam cu muzica, imi faceam temele cu muzica la maxim, orice faceam trebuia sa am muzica. Si nu orice fel de muzica adica doar inaltele, trebuia sa am si bass ca sa pot simti beat-ul melodiei. 

Nu am experienta in domeniul muzicii, insa stiu sigur ca muzica fara bass e ca mancarea fada fara gust ( aveam o alta expresie insa nu aveam cum sa o postez) ☺. Calitatea sunetului  face diferenta intre boxele normale si cele profi, asa ca impreuna cu sotul meu am decis sa ne luam boxe mai bune fata de ceea ce aveam acasa in acel moment. Am cautat sa fie un design mai special, adica ceva nou, ceva care sa aduca eleganta casei noastre. Ne-am oprit la boxele EDIFIER, pentru ca ele aveau acea eleganta pe care o cautam si totodata un design nou. Bineinteles ca nu ne-au incantat doar frumusetea ci si felul cum se aud, si credeti-ma ca mogaldeata a apreciat de la bun inceput boxele. In momentul in care porneam muzica, burtica mea era activata, cred ca dansa bine buburuza mea. 


            Momentul cel mai important din viata mea, a fost cel in care am devenit mamica, si nu oricum ci cu ajutorul muzicii. Tin minte ca ma trezisem vineri 7 mai 2010 destul de devreme, si nu ma simteam in apele mele, eram foarte agitata. Parca simteam ca trebuie sa se intample ceva, parca asteptam ceva. Nasterea era programata undeva pe 29 mai deci nici nu luam in calcul sa nasc mai devreme, insa surpriza buburuza mea s-a gandit ca nu mai are loc sa danseze in burtica la mami. Asa ca s-a decis ca toata ziua de 7 mai sa ma chinuie bine, ca pe 8 mai sa o nasc dupa un travaliu lung si obositor. Eram extrem de obosita si incordata dar totodata emotionata si nerabdatoare sa imi vad micuta mogaldeata. Traiam un amestec de sentimente si nu reuseam sa ma calmez lucru ce imi agrava tensiunea. Cu totii incercau sa ma linisteasca si tot imi spuneau sa ma calmez, insa linistea mea tot in muzica am gasit-o. Seara cand nu am fost in stare sa ma mai ridic din pat, am decis ca e mai bine sa imi pun castile si sa ascult playlist-ul facut de mine. In nici 30 minute m-am relaxat, si asistenta ce ma supraveghea a decis ca e momentul potrivit sa cheme doctorul si sa aduc pe lumea micuta mea fetita. 

           Si fetita mea imi seamana, iubeste la fel de mult muzica, si la fel ca si mine doarme cu muzica in surdina ca sa simta ca are companie. Adora sa se plimbe si sa asculte muzica, sau sa stea in parc alaturi de mine si tatal ei si sa asculte muzica ei preferata. Ma bucur enorm ca i-am transmis pasiunea pentru muzica, sper si pe viitor sa ii placa la fel de mult. Si in prezent ne bucuram de calitatea boxelor Edifier, si bineinteles calitatea face diferenta. 
          Ce nu stiti despre producatorul Edifier, este ca acesta este mai mult decat un producator, este un ajutor catre comunitate caci ofera burse studentilor din cadrul Institutului de Tehnologie din Beijing. Totodata vine si in sprijinul copiilor cu deficiente de auz, pentru ca acesti copii sa descopere puterea sunetului. Grija pentru mediu, caci produsele sunt realizate in totalitate de producator, grija pentru copii, fac din Edifier mai mult decat un simplu producator. Este un ajutor si un sprijin pentru comunitate. De aceea calitatea face diferenta.


              Acest articol participa in competitia SuperBlog2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...