sâmbătă, 18 noiembrie 2017

~ Triumf cu aroma de Nufar - Curatenie sclipitoare si mutrite zambitoare ~


      Inca putin si se apropie luna cadourilor, aroma de cozonaci, parfum de brad, clinchet de clopotei si colinde ce ne incalzesc sufletul. Dar pe langa aceste bucurii, gospodinele toate se gandesc la curatenia generala ce urmeaza sa o porneasca in toata casa.
   
      La fel ca celelalte gospodine si eu intru in linie atunci cand vine vorba de curatenie, imi doresc cele mai bune produse. Daca in anii trecuti cumparam foarte multe produse scumpe pentru curatenie, anul acesta am ales cu totul altceva. Am ales produse cu traditie si notorietate, ce imi ofera un raport calitate - pret corect, si anume expertii in curatenie Nufar si Triumf.
   
Asa ca eu si fiica mea ne-am echipat in tinute de "scandal" si cate o bentita in par, si ne-am apucat de curatenie. Intai ne-am ocupat de pahare si restul veselei, nu vreti sa stiti cat s-a balacit buburuza mea, dar ajutorul meu de nadejde Triumf nu a dat gres absolut deloc. Toate paharele luceau impecabil, iar vesela arata ca noua, nicidecum ca este mostenire de la bunica mea materna. Pentru un portelan atat de fin aveam nevoie de un produs eficient care curata repede petele. 


Si cum degetele incretite de la apa ale buburuzei nu erau obosite, am rugat-o sa ma ajute sa periez canapeaua si mocheta ei cu printese. De data aceasta spuma parfumata a lui Nufar a fost vedeta, pentru ca treaba noastra serioasa s-a transformat intr-o mica bataie parfumata. Cum am sfarsit va puteti imagina, dar am facut o treaba nemaipomenita si am avut si o pereche de manute in plus. 


Si uite asa rand pe rand buburuza mea m-a ajutat la treaba alaturi de ajutoarele mele de nadejde Nufar si Triumf. La pranz cand a venit soacra mea sa o scoata pe buburuza in parc, ne-a gasit intinse pe covor, si cu gura pana la urechi de atata ras, joaca si voie buna. Am profitat de orele de absenta ale buburuzei si m-am apucat de curatenie serios, am luat totul la mana pentru a fi sigura ca totul este curat impecabil. Am sters geamurile si le-am facut ca de cristal cu ajutorul lui Nufar Geamuri Floral, apoi am periat tapiteriile si covoarele.

Aceste produse nu numai ca sunt eficiente dar ele si curata repede, ceea ce fac curatenia mai usoara si mai placuta. 

      Cand cea mica s-a intors acasa impreuna cu soacra, treaba era terminata aerul din casa era parfumat. Nu se mai simtea nici un iz de mucegai, tapiteriile nu mai aveau urme de piure de fructe si branzica de vacuta, nici urmele de supa sau de desert nu mai erau. Toate acestea cu ajutorul expertilor mei, datorita lor am Triumfat asupra mizeriei si am parfumat casa cu aroma de Nufar.
     Seara cand a ajuns sotul acasa, a ramas surprins sa o auda pe cea mica spunand ce curatenie a facut ea cu mami si ce frumos miroase in casa. Acum urmeaza sa ma ajute la preparea fursecurilor pentru Mos Craciun, va  imaginati ce va iesi, nu ?
     Promit ca va povestesc cu prima ocazie.


Acest articol participa in competitia SuperBlog 2017.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...