miercuri, 8 noiembrie 2017

~ Un strop de speranta, o mica idee si putin optimism ~


           Traim in era vitezei, unde totul merge pe repede inainte ca sa spunem asa, si nu prea avem timp pentru noi. In jungla aceasta urbana, ajungem sa muncim poate si mai bine de 12 ore, si nu mai avem timp pentru noi sa mancam sau sa savuram o cafea.
           Personal sunt o persoana un picut capricioasa cu tabieturi bine stabilite. Si chiar daca programul meu incepe in fiecare zi la ora 6 de dimineata, nu sar peste ceasca de cafea fierbinte, aburinda si aromata cu lapte si frisca.

          Ce faci cand este la inceput de drum, si vrei sa pornesti o afacere profitabila si pe care sa simti ca o faci din placere? Pai simplu, te hotarasti daca vrei sa pornesti un start-up sau vrei sa alegi o franciza si sa fii sigur ca banii pe care i-ai investit iti vor aduce si profit.

Aceeasi alegere am facut-o si eu, am ales franciza , pentru ca am vrut ceva sigur si profitabil. In cazul start-upurilor e mai dificil un picut pentru ca trebuie sa vi cu o idee noua ce trebuie implementata si testata pentru a vedea daca are priza la public. Practic o iei de la 0 dar nu stii daca vei avea succes. Ei bine situatia se schimba in cazul francizei, ideea a fost deja implementata si testata si stii ca are succes. Ei bine asa a fost si in cazul meu dintr-o multitudine de francize profitabile, am ales ceea ce stiam ca voi face cu placere. 
Pentru ca motto-ul meu este: "Live, Laugh, Love", am simtit ca rezonez cu motto-ul celor de la Tucano Coffee: " Love, Peace, Coffee". Asa ca agoniseala mea si a sotului meu am investit-o in franciza aceasta, de ce, e simplu pentru ca iubesc cafeaua. Din dragoste pentru cafea mi-am dorit sa pot oferi un zambet si o cafea calda, o atmosfera imbietoare, relaxanta, o mica escapada linistitoare.


Esti pe fuga sau vrei sa ai parte de cateva momente linistite? Atunci te astept in vizita sa iti pot oferi o cafea aburinda si aromata alaturi de o gustare care sa iti indulceasca momentul. Toate acestea intr-o atmosfera ambientala cu muzica in surdina, si carti ce te pot cufunda intr-o lectura linistitoare. Cu o priveliste de basm ce te face sa inchizi ochii si sa tragi aer in piept, promit ca te vei relaxa si iti vei incarca bateriile. Pret de cateva clipe voi reusi sa iti descretesc fruntea, si iti pot oferi mai mult decat o cafea, iti pot oferi un zambet si o vorba buna. Sau de ce nu poate iti pot oferi cateva sfaturi legate de franciza si de avantajele ei, daca esti la inceput de drum si vrei sa investesti. Daca te-am convins atunci stii ce ai de facut. ☺

Acest articol participa in competitia SuperBlog 2017.

7 comentarii:

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...