marți, 26 noiembrie 2019

Drumul către evoluție!

      Îmi savuram cafeaua la terasa preferată, și mă gândeam că în scurt timp va începe școala și ne va trebui o mașină nouă.  Eu personal nu-mi doream orice mașină,  voiam una dinamică,  cu un spațiu generos pentru picioare și o capacitate mare de încărcare. Însă soțul voia altceva,  voia ceva mai special. Așa că am mers ne-am interesat, ne-am documentat, și ne-am hotărât asupra unui model Honda CR-V Hybrid .






De ce Honda Romania, de ce acest model CR-V Hybrid?  Pentru că este proiectat pentru viața de oraș,  vine cu funcții hayon acționat hands-free, scaune rabatante într-o singură mișcare și podea plană pentru a facilita încărcarea.




Lăsând partea tehnică,  de care soțul meu este absolut încântat, eu am luat mașina și-am ieșit la o plimbare să văd ce poate și dacă se adaptează nevoilor mele. M-am așezat confortabil, am dat drumul la muzică și-am pornit, spre Mămaia, apoi faleză și ușor ușor mi-am dat seama că tehnologia Honda Hybrid chiar merită o șansă.




      Confortabilă, spațioasă și tocmai bună pentru o familie ca a mea, așa sunt noile modele Honda, de aceea am optat pentru această mașină.  Cum ne descurcăm, păi eu una sunt mega mulțumită,  îmi iau fata de la școala, mergem la înot, apoi la sală, piață și apoi acasă.  Cum se descurcă mașina,  nota 10 plus, este o investiție super bună. Dacă vă recomand acest model, da pentru că suntem în epoca vitezei, pentru că evoluăm.

Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019.

Un comentariu:

  1. Vreau să folosesc acest mediu pentru a-i mulțumi doctorului ODION că m-a ajutat să-mi revin soțului după ce a lăsat pe mine și copiii 5 luni să sufere. Când a plecat, mi-a spus că nu mă mai iubește și a găsit O altă femeie pe care a iubit-o. Plâng de zi cu zi pentru că îl iubesc atât de mult și mă hotărăsc să merg pe net pentru ajutor când am văzut postarea unei doamne despre cum doctorul ODION o ajută să-și recupereze soțul care a divorțat de ea și spun doar să Mă las să încerc acest doctor ODION să încerc și, într-adevăr, este minunat că mă ajută să-mi revin soțul în 3 zile și soțul meu se va întoarce la mine și promite să mă iubească pentru totdeauna și să mă roage pentru durerea pe care mi-a costat-o. Vă voi fi veșnic recunoscător pentru dr. ODION și nu mă voi opri să-ți public numele pe internet pentru ca oamenii să-l vadă pentru că ești atât de grozav. contactați-l prin e-mail; (drodion60@yandex.com) sau puteți de asemenea să-l apelați la +2349060503921. și vă va salva și relația și căsătoria. inca o data multumesc Dr. ODION

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...