vineri, 8 noiembrie 2019

O agenție de turism, bilete de avion ieftine și un latte !

     De ce credeți că are nevoie o fată pentru un weekend minunat? Păi de o agenție de turism, bilete de avion ieftine și un latte.  Sună bine nu ? Ei bine stând de vorbă cu prietena mea Diana din Italia, am hotărât ca în weekend să ajung la ea. Ei bine dacă vi se pare imposibil de pe o zi pe alta, vă spun că eu am reușit performanța. aceasta. 
     Am împachetat rapid un rucsac, mi-am luat strictul necesar, m-am urcat în mașină și m-am îndreptat spre aeroport. Găsisem deja bilete de avion ieftine, o mega ofertă ca la această agenție de turism clar nu mai găseam, așa că nu am ratat oferta. 

  

O adevărată peripeție pe autostradă spre București,  atât de aglomerat încât mi-a fost teamă că nu voi ajunge la timp. În cele din urmă am ajuns rezonabil în aeroport,  mi-am făcut check-inul și  apoi m-am liniștit.  

 Ajunsă în Italia m-am destins, primul lucru pe care l-am primit de la prietena mea a fost o oprire la o micuță cafenea. Acolo am băut un latte extraordinar de bun, Paolo s-a lăudat spunând că are rețeta lui secretă.  

Așa cum vă spuneam, am găsit o mega ofertă,  un super circuit pe care l-am parcurs împreună cu Diana prietena mea. Am pornit din Bergamo și am colindat și vizitat Piazza del Duomo, Piazza Vechia, mici magazine de unde mi-am luat o mulțime de suveniruri. Am continuat cu Sirmione și ne-am îndreptat spre Milano, aici pot spune că mi s-a tăiat răsuflarea,  am putut vedea Cina cea de Taină a lui da Vinci. O capodoperă,  ceva unic, la fel ca și restul capodoperelor ce le-am văzut.  



 

Poate vă gândiți că am cheltuit mulți bani, ei bine nu, secretul este să ai un ajutor specializat. Iar voi la fel ca și mine puteți găsi acest ajutor pe AZ-Turism.ro, aici veți găsi cele mai bune oferte la bilete de avion, diverse oferte pentru vacanțe munte, cazare litoral.  Așa că poți profita de cele mai tentante oferte cu un buget redus. 
  Întoarsă acasă recunosc că am rămas cu dorința de a pleca iar, așa că pentru primăvara mi-am făcut planuri să plec cu soțul meu. Destinația? Păi ne-am gândit că vrem să vizităm și să admirăm splendorile Turciei.


Acest articol este scris pentru competiția SuperBlog ediția de toamnă 2019. 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...