vineri, 10 martie 2017

~ Farmecul frumusetii mostenite ~

                        ~ Secrete fermecate mostenite ~



                   Fiecare femeie este frumoasa in felul ei, o spun eu si o spun si specialistii, de aceea majoritatea barbatilor admira o femeie naturala cu un zambet cald. De altfel toate am primit cate un sfat in adolescenta pe care l-am pastrat si l-am folosit in ritualul nostru de infrumusetare.

                   Eu am primit primul sfat in frumusete de la bunica insotit de un tub Lapte Doina de la Farmec.  Sa fiu sincera nu prea credeam ca o sa am nevoie de el, insa in timp a devenit amintirea mea cea mai frumoasa si secretul unui "obraz catifelat numai bun de pupat". Aceasta era expresia pe care o foloseam atunci cand ajungeam la bunica la Galati: " Bunica saru'mana, mi-a fost un dor de tine, vino sa dai obrazul sa dau pup". Si bunica va dati seama era femeie simpla de la tara, dar frumoasa si ingrijita, mereu imi spunea: " Obrazu-i catifelat numai de pupat fata mamii fata ". Acum imi aduc aminte cu lacrimi in ochi aceste amintiri, bunica nu mai este alaturi de mine, dar ma vegheaza de acolo din cer. In schimb am ramas cu amintiri frumoase si cu un mic secret ce-l pastrez cu sfintenie si care se pare ca inca mai are efect, caci fetita mea imi spunea ca am fata frumoasa si parfumata. Cand va mai creste ii voi povesti si ei despre obrazul catifelat numai bun de pupat, in ciuda faptului ca era ridat de timpul ce a trecut.
                   Farmec este o marca pe care consumatorii o recomanda prietenilor, si care se transmite din generatie in generatie, pentru ca noi romanii asa suntem lasam mostenire sfaturile, obiceiurile si traditiile. Mama mea este la fel ca si bunica, o moldoveanca frumoasa si ingrijita. Iar acum de cand a imbatranit si timpul incepe sa lase amprenta pe tenul ei, foloseste noua gama Farmec. Pentru ten micul ei secret este Crema antirid cu Argan, pentru ca ofera elasticitate si hidratare, exact ceea ce are nevoie.

 
Pentru maini mama mea foloseste Crema pentru maini si unghii cu Argan, mereu are mainile fine, parfumate si ingrijite. Bineinteles toata lumea stie vorba aceea: " Cartea de vizita a unei femei sunt mainile ", asa ca mama se bucura de o ingrijire delicata ce ii ofera o frumusete naturala.

Cei de la Farmec sunt o marca cunoscuta de traditie, de aceea apelez cu drag la ei, iar micul meu secret se numeste Gerovital Plant Crema Antirid Revitalizanta. Ma ajuta sa mentin elasticitatea tenului si sa previn ridurile fine ce tind sa apara.
Asa ca dragile mele secretul meu este unul pur romanesc si simplu, si va recomand cu drag marca Farmec. De aceea va voi lasa o poza cu mine nemachiata, facuta la primele ore ale diminetii.

Ei m-au ajutat sa arat frumos, si sa nu am ridurile acelea de expresie ce apar cand nu te astepti. Ma bucur din suflet ca reactiile la aceasta poza au fost pozitive, iar intrebarea cea mai placuta a venit din partea unei prietene: "Tu sigur ai 29 ani, ca eu ti-as da vreo 23 ". Va dati seama cat de bine si de mandra m-am simtit, mai ales ca folosisem un brand romanesc cu un renume de prestigiu.
Asa ca va recomand sa aruncati un ochi pe site-ul lor si de ce nu, sa va alegeti gama potrivita tenului vostru.

Pana la urmatoarea intalnire pupici parfumati dragile mele inimioare.

Articolul participa in competitia SuperBlog Spring 2017

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...