joi, 23 martie 2017

~ Smell the sea and feel the sky, let your soul and spirit fly ~

                                ~ 'Tusa Aurora ~




                 Iubesc marea, de fapt nu nu o iubesc, o respir, o traiesc, face parte din viata mea si nu as concepe viata fara sa nu locuiesc in Constanta. Pentru mine vara incepe din luna mai si tine pana in septembrie poate chiar octombrie. Daca ar fi sa aleg un anotimp, mi-as dori sa fie mereu vara, de ce, pai e simplu asa ma pot bucura de mare si de cantecul ei in fiecare zi.

                Anul trecut prin luna martie am primit diagnosticul de astm bronsic cronic, si odata cu acesta o multime de interdictii. Eram crispata si panicata pentru ca din start vacanta noastra pe care o planuisem la tara, devenise o interdictie. Iar pe langa acest aspect trebuia sa raman in Constanta pentru mai multe investigatii, lucru care imi displacea total. Eram foarte suparata sau mai degraba ofticata ca sa spun asa, pentru ca planuisem in detaliu vacanta si chiar aveam nevoie de o pauza de la agitatia urbana.

               Deja imi storsesem mintea, unde as putea reorganiza vacanta, unde am putea merge cand deodata apare sotul meu si imi spune: "Stai linistita, totul este rezolvat mergem la Aurora." Ma uitam buimaca la el si nu intelegeam cine mai e si Aurora, si de unde a aparut in peisaj. Dar cum trebuia sa fac bagajele, nu am pus multe intrebari si am anuntat-o pe mama ca plecam la Aurora, ma gandeam ca e vreo matusa. Asadar plecam la tusa Aurora dar habar nu aveam cine era, si ma gandeam oare ce as putea sa ii iau o mica atentie.

              Terminam bagajele si ne urcam in masina, pornim la drum si vad ca intram in statiunea Mamaia, nu intelegeam unde mergeam si de ce intrasem in statiune cand noi trebuia sa ajungem la Tusa Aurora. Sotul meu cu un zambet si o veselie imi spune: " Iubito vacanta aceasta o petrecem pe litoralul romanesc la Hotel Aurora Mamaia. " Pret de cateva clipe am ramas muta de uimire, unde doamne iarta-ma s-a mai vazut ca noi astia din Constanta sa petrecem vacanta cazati la hotel dar ce noi suntem turisti ? ? ?  Si in plus eu cu hotelurile nu ma impac prea bine, niciodata nu am gasit un hotel care sa aiba cam tot ce imi doream. Bun parcam masina si intram in hotel, ajungem la receptie si ne intampina o domnisoara draguta foc si cu un zambet pe buze, intre timp am aflat ca avem si locuri rezervate. De cand am pasit in incinta hotelului am simtit ca pasesc catre o noua lume, alta atmosfera, peste tot personal cu zambetul pe buze si serviabil. Am ajuns in camera si era bine si racoare, si o curatenie imaculata, deci din start un mare plus. Mai fusesem in diverse hoteluri cazati si dupa cum va spuneam intotdeauna gaseam ceva de reprosat, insa aici surprinzator nu. Am decis sa despachetam si sa ne schimbam in ceva lejer iar apoi sa coboram la restaurant si sa vedem cu ce ne incanta hotelul. Sa va spun ca au loc de joaca pentru copii, si ce loc de joaca unde cei mici chiar se simt bine si interactioneaza minunat in timp ce noi savuram un cocktail. M-am bucurat tare mult ca sotul meu a ales un hotel cu piscina si ce piscina caci are doua bazine ultramoderne pentru adulti si copii.






          Distractia la piscina este garantata, nu ai cum sa nu te distrezi cand ai parte de aqua gym, de diversi invitati speciali ce au grija ca turistii sa fie distrati si relaxati. Sa va mai spun ca au conexiune wi-fi strong, adica peste tot acoperire si un semnal foarte bun. Iar mancarea, o doamne mancarea este de vis, proaspata, gustoasa si traditionala, am avut parte de o experienta culinara placuta. Cine a spus ca o cazare in Mamaia imi va schimba ideea de vacanta, si ca pe deasupra ma voi si distra?


        La final nici nu vroiam sa plec, atat de bine ma simtisem insa vacanta se sfarsise si trebuia sa ne intoarcem la programul nostru de munca. Dupa vacanta am mers la control si am repetat analizele pentru astmul meu bronsic, sfatul medicului vacante la malul marii, plimbari dimineata pe malul marii pentru aerosoli. Deci v-ati prins urmatoarea vacanta tot la hotel Aurora o voi petrece, sunt curioasa cu ce oferta de cazare hotel ma vor surprinde?  Doar ca de data aceasta o voi lua si mama mea nu de alta dar vreau sa i-o prezint pe Tusa Aurora, cred ca tare i-ar placea.

        Acest articol participa in competitia SuperBlog Spring 2017.

4 comentarii:

  1. Și eu locuiesc tot în Constanța iar când mă întreabă prietenii din alte orașe care vor să vină vara la mare ce loc de cazare le recomand, le spun întotdeauna de hotelul Aurora, este unul dintre cele mai bune.

    RăspundețiȘtergere
  2. iubesc vacanta la mare frumos articolul

    RăspundețiȘtergere
  3. Interesant articolul si locatia merita luata in seama pentru o vacanta

    RăspundețiȘtergere
  4. Mi-e dor de mare, ce frumos ar fi sa fiu acum acolo. :)

    RăspundețiȘtergere

Only to the moon and back !

    Cătă e o tipă mișto și ador să ies cu ea, iar ea adoră să se plimbe cu mine. Eu îi știu trăirile,  știu când e bucuroasă, când e tristă,...